dimarts, 17 de juliol del 2007

Teixonet pastor?



Des que aquesta tarda m'he creuat amb ella, sóc la riota de la família. Vine Teixonet Pastor! Mira que maco el Teixonet Pastor! Li haurem de trobar una teixoneta!

Normalment quan passegem per Sant Gregori, la gent es fixa més en el Negrito que en mi. Al principi em molestaven els comentaris de gent coneguda que, veient en Negrito per primera vegada, deien: Ostres! Aquest sí que es xulo! Però fins avui, la meva alta autoestima, m'ha ajudat a no preocupar-me pels comentaris dels altres. Què passa? Per xulo, jo!

Però avui, una àvia s'ha creuat en el meu camí, s'ha aturat a mirar-me, ha mirat el meu amo, ha mirat els nens, s'ha dirigit al seu home i entusiasmada ha exclamat: Mira que maco! Un Teixonet Pastor!

És pel meu pèl, les cames curtes, el cos arrodonit ....? Mireu la foto del teixó i si hi trobeu alguna semblança amb mi feu-m'ho saber. Us ho agrairé.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres Nervi ¡¡¡¡ si us asembleu com un ou a una castanya ¡¡¡ No t'amuïnis, a la Vivi, li diuen lleó, pelut, ovella, que si porta "zamarra", tu rai, no fasis càs, cap ben alt i tira endevant ( eps pero recorda, que si tiras el cap molt alt, no podràs ensumar el que hi hagi a terra) i tu Negrito, a veure si defenses de les rialles al teu germà gran ehhh????

Anònim ha dit...

Si ja ho dic jo: a aquesta pobreta àvia els anys li han atacat la vista!

NERVI

Anònim ha dit...

A en Pirata hi ha una iaia del poble que sempre que el veu li diu, "ai, pastoreta"... li canvia el sexe sense aturar-se ni a preguntar! A veure si serà la mateixa dona... :O

Anònim ha dit...

És ella!!! Segur! Està obsessionada amb els pastorets i pastoretes.

Anònim ha dit...

clarissim que si ¡¡¡¡ i el seu marit que viu aqui a Terrassa es el que li diu a la Vivi que porta la "zamarra" i la "pelliza"