dimecres, 11 de juliol del 2007

He tastat el gelat d'orxata. És boníssim!


En una de les seves compres compulsives al Mercadona, els nens van omplir el carro de capses de gelat, i entre elles, n'hi havia una de polos d'orxata. Normalment, els gelats s'hi estan pocs dies al congelador, però els polos d'orxata van començar a fer-hi vida, no hi havia qui se'ls mengés. És que ni els gossos els voldrien aquests gelats! - deia la mare, renyant als nens per comprar sense pensar què posaven al carro.

Fent lloc al congelador per a la propera compra, la mestressa va treure els gelats d'orxata per llençar-los. A veure si en Nervi el llepa? bromejava, mentre en desenvolicava un.

Llepar-lo?. Una o dues llepadetes li faig fer al gelat, just abans de començar a menjar-me'l a queixalades, no fos cas que algú me'l treiés abans de poder-lo acabar. És boníssim!!!!

La capsa de gelats d'orxata s'ha quedat al congelador. Ara, alguna tarda calorosa, la mestressa treu els gelats i en reparteix, i sempre n'hi ha un d'orxata per a mi. Ara bé, encara no sé com s'ho fan els humans per aguantar-lo amb aquell tros de pal!!