dissabte, 28 de juliol del 2007

On és el formatge de bola?

A en Negrito se li nota que ha viscut en llibertat, formant part d'un grup de gossos assalvatjats. I això es fa palès, sobretot, en conductes de supervivència i de reconeixement de jerarquia, sobretot a l'hora d'obtenir i disfrutar del menjar.

En Negrito és un lladregot. Quan pot, s'enfila a la taula i s'endu el què hi troba. Els amos han d'anar en compte de desparar la taula tan bon punt han acabat, perquè a la primera badada en Negrito ja l'ha netejat. Jo ja els aviso (fent lladrucs), però de vegades arriben tard. El pitjor de tot és que, d'aquest menjar obtingut il.legalment, en Negrito no en comparteix ni un mos.

Una altra cosa és quan ens posen la nostra ració de pinso als nostres plats. En Negrito, reconeixent-me la meva superioritat jeràrquica, espera pacientment que jo acabi de menjar (una mica de cada plat) i després acaba d'escurar el què jo hi he deixat. La mestressa però, sol estar a l'aguait, i si veu que no he estat gaire generós amb la ració que li deixo, li acaba d'omplir el plat.

El primer comportament que va fer en Negrito, en relació a l'obtenció de menjar, va deixar-nos a tots bocabadats (i planxats de tant riure). VA DESAPARÈIXER UN FORMATGE DE BOLA! On és? Qui se l'ha menjat? Nens, és que mai en teniu prou? ..... Nosaltres no hem sigut, no l'hem tocat!

L'endemà sortint de casa, en el test que tenim just a la porta del replà de l'escala, treia el cap un formatge de bola. En Negrito, fart de formatge, havia amagat el tros que li havia sobrat enterrat en el test i la terra escampada per tot el replà el delatava. Una escombrada i un bon fart de riure!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja, quin lladregot ¡¡¡¡ a casa em tingut sort perque cap dels 4 animalons han robat menjar, excepte una vegada la Mishina, que va robar un xoriço per jugar, com rodolava, va apareixer a sota del llit.
En Negrito no serà un ratolí camuflat ???? ;)

Gemma ha dit...

ais _Negrito no tens mal gust no :)))

Jo també el robaria el formatge!!!!!

I en Gordi i la Peludeta ja ni t'explico :))