dilluns, 9 de juliol del 2007

Fent amics al Club d'Agility


En Negrito, la meva mestressa i els nens han fet molt bons amics al Club d'Agility, tant canins com humans. És un club fantàstic, ple de gent senzilla, simpàtica, i sobretot, molt amants dels gossos. La gent va a passar-s'ho bé compartint el seu temps lliure i de lleure amb el seu millor amic, el gos. Amos i gossos corren, s'esforcen, disfruten, es cansen, ... i ho fan junts!
Dimecres, divendres i dissabtes es troben plegats al Club d'Agility Girona, situat dins la Devesa de Girona, i comparteixen el seu temps. Els experts ensenyen, observen i donen consell, i els nous escolten admirats tot allò que els expliquen i intenten imitar els seus gestos a la pista per veure si aconsegueixen amb els seus gossos el que ells fan.
En Negrito també ha fet bons amics canins. A la foto està amb la Nana (la border, que aquí tenia tot just dos mesos i ja corria pel Club. Promet ser una gran campiona) i en Milú (el cocker), que com es pot comprovar a la foto era bon amic d'en Negrito, fins el dia que van tenir una disputa per un tros de menjar. Des d'aquell dia que en Milú no suporta en Negrito i el lladra i l'amenaça. Esperem que tot s'oblidi i aviat puguin tornar a ser tan bon amics com a la foto. Ara que està de moda que les parelles facin teràpies psicològiques per reconciliar-se, potser n'haurem de fer una amb aquest parell, a veure si ho arreglem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aleee, jo sóc asídua del blog d'en Pirata, i dels Gordi, Princi i Peludeta, i llegint avuí el d'en Pirata, he vist el teu comentari, i aleee, ja m'he enganxat, per que jo també soc mamá de una gossa d'atura amiga d'en Pirata. I com m'agrada les histories d'aquests pitufos ji ji ji.
una abraçada i una llepada de part de la Vivi (aquesta també arreplegada de gossera)

Quim ha dit...

Síííí. Felicitats per la iniciativa. Serà molt xulu seguir l'evolució d'en Nervi i quan en Negrito sigui un campió d'agility poder dir que "jo conec aquest gos" :P

Anònim ha dit...

Moltes gràcies! És un plaer poder compartir experiències canines amb amants dels animals com vosaltres. Ens continuem llegint i escrivint!! ;)