dimecres, 9 de juliol del 2008

Un cas molt urgent!!!

Hem rebut un mail molt trist, i voldria demanar-vos a tots els que em llegiu que m’ajudeu. Hi ha una noia a Girona que pateix un cáncer terminal. Un dels seus últims desitjos és trobar una bona familia que aculli el seu canitx de vuit anys, i li doni una bona vida. Actualment ja no se’n pot fer càrrec, perquè està rebent tractament de quimioteràpia.
És un acte de gran valentia i una enorme demostració d’amor pensar en el futur del teu gos quan la vida se t’apaga i crec que es mereix marxar tranquila i poder despedir-se del seu gos sabent que estarà bé.Per això us demano que si vosaltres mateixos o sabeu algú que pugui adoptar aquest gos, us poseu en contacte amb la mestressa, Gràcies a tots!

6 comentaris:

Esther ha dit...

Pobre noia!! Donaré veus i faré tot el pugui, aviam si li trobem una bona llar al gosset on pugui ser feliç.

laura "la mama de la vivi" ha dit...

farè també tots els possibles per trobar algú.
mereix aquesta noia que l'hi poguem trobar algú per el seu gosset.

Marta ha dit...

si m'envies alguna foto, puc penjar l'anunci al veterinari, allà sempre hi ha algú disposat a ajudar..

montse ha dit...

Gràcies noies! Avui he de fer el cor fort, perquè m'ha enviat un missatge i m'ha dit que em trucarà aquest vespre per parlar-ne. No té internet i per això no m'ha pogut enviar cap foto. Aquest vespre sabré coses més concretes.

Anònim ha dit...

Si aconsegueixes una foto també la penjarem al nostre blog. Ànims!

Esther ha dit...

Com està la cosa? Se'n sap res de les fotos del canitx? S'ha interessat algun adoptant en ell? Espero que si, ja ens aniràs informant.

Petons i llepadetes!