dilluns, 21 de juliol del 2008

Guarir amb carícies

Hi ha a Mèxic un santuari molt especial per a gossos en situació extrema. Són gossos amb ferides físiques i psíquiques enormes (cecs, sords, vells, coixos, maltractats, malferits, malalts, ...) A “Milagros Caninos” homes i gossos intercanvien carícies i amor, s'ajuden a superar les seves pors, les seves limitacions i se senten estimats.

A “Milagros Caninos” els terapeutes són malalts mentals, amb síndrome de down o paràlisi cerebral, gent despreuada, nens del carrer, gent de la tercera edat, persones inadaptades a la societat o per les quals la societat no ha adaptat un lloc.

Aquesta gent, que fora el recinte no troba l'oportunitat de sentir-se útil, allí dins dóna tot el què té a aquells gossos tan necessitats: amor; amor i carícies.

Donant amor també se senten estimats, perquè reben a canvi aquells gestos simples i clars, gens hipòcrites, que fan els nostres gossos quan ens declaren els seus sentiments.

Una fantàstica simbiosi!

Si voleu conèixer el projecte i la història dels seus gossos, entreu al seu web. Us posarà els pèls de punta!!

3 comentaris:

Esther ha dit...

He entrat a la seva web, i se m'han posat els pèls de punta llegint les històries dels gossos, però també m'han saltat les llàgrimes d'emoció veient les teràpies que fan. Aquesta gent fan una tasca meravellosa, tant pels animals com pels humans. Enhorabona!!!!

Esther ha dit...

Hola reina! Només volia dir-te que tens una invitació al nostre blog. Si no tens temps o no et ve de gust no passa res, eh!

Petons!!!!

Melito ha dit...

Quina feina més maca,guarir a través del carinyu,guauuuu la mamá diu que després de llegir la seva web,encara creu en la humanitat i que hi ha gent bona encara per aquest món ;)!
Per cert familia,us vam deixar un premi a la nostre caseta,cuant tingue un momentet el passeu a recollir que us el heu ben guanyat arf arf!
LLepadetes a tutiplen :)!