dijous, 3 de juliol del 2008

Sóc l'únic gos sencer

I és que avui en Negrito ha passat per quiròfan. Després de molts arguments i xerradetes, la mestressa ha aconseguit que l'amo consentís que castréssin en Negrito. Ai, pobre amo! Que potser es pensava que després li tocaria a ell?
La mestressa ha estat la última en “tocar-li els ous” a en Negrito, perquè ha ajudat al veterinari durant l'operació. Ha estat cosa ràpida i fàcil. Ara el pobre Negrito està patint els efectes de l'anestèsia, i jau en un matalàs que li ha preparat expressament l'amo per a l'ocasió.
Només esperem que demà ja estigui recuperadet i que ben aviat es notin els beneficis d'aquesta intervenció i li baixi la temperatura a aquest pobret, que les gossetes el tornàven boig i tenia un malviure.
I mentre li dicto a la mestressa aquestes linees, acaba d'aparèixer en Negrito fent tantines i s'ha assegut sobre els peus de la mestressa. I darrera d'ell, ja corre l'amo fent mudances amb el matalàs. I és que en aquesta casa, estem tan mimats!!

3 comentaris:

Esther ha dit...

Pobret Negrito.... però és pel teu bé, ara només has de fer una mica de bondat i després podràs tornar a córrer com abans. Bé, com abans no, millor, perquè hi haurà menys tensió quan et trobis amb un mascle, i perquè podràs lligar-te a les nenes sense pressa, cosa que les hormones t'impedient fer, alterant-te fins al punt de no veure res més, jejeje
Ànims Negrito que això no és res!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

A més a més podràs corra mes ràpid, per que no et pessaràn els.... ai, perdó, que m'hi imagino que no estàs per "osties" en aquest moment.
Molts petonets Negrito, i endavant que no ha estat res ¡¡¡¡

Melito ha dit...

Ostres Negrito,ara descansa i resfes-te de l'anestesia que ja es prou fumuda perque nosaltres no sabem que ens passa i ens posem neguitosos...
Al meu germ gatu també li van tallar les idees d'anar marcant i recordo que pobre anave donant-se castanyots amb tot,i la seva primera deria va ser menjar si es que no hi ha res a fer amb aquest mixet ains...
Des d'aquí t'enviem molt de carinyu perque et recuperis avans guau guau!