dijous, 24 de juliol del 2008

En pau descansi, pobret.

Jajajajajajajaja!!
Jajajajajajajajajajaja!!!
El mort és aquell maleït tamagochi que els nens van guanyar a la caseta del tir de les festes de Sant Gregori. Però no el ploreu, crec que no ha patit, i el poc temps que ha estat amb nosaltres ha estat feliç.Ni un dia ha durat el bitxo. La mestressa encara no ha arribat a saber com funcionava que aquest matí ja l'ha trobat a la tomba. No sabem si ha estat l'efecte del terratrèmol del vespre passat o ha mort d'un mal de panxa (ahir es va fer un fart de cagar el molt marranot). El problema és que ara ni el sap fer ressucitar ni el pot apagar, i de tant en tant encara emet aquell sorollet queixica: Tirorirorí, tirorirorí!!
Perdoneu la broma. Potser el títol del post no té gràcia, però la tomba del Tamagochi us juro que fa molt de riure.

5 comentaris:

Esther ha dit...

Us acompanyem en el sentiment ;) pobre tamagochi!
Però digue-li a la bruixota de la teva mestressa m'havia espantat, eh!
Per cert, el meu son profund va fer que no notés ni una miqueta els efectes del terratrèmol, jiji

Marta ha dit...

Ostres que macabres que sou!!!! Jo m'he espantat eh!!!!! Pensava que parlaveu d'en Doland....com que ahir no vareu venir al club....dolents!!!!!!!!!!!!:(

montse ha dit...

Marta, sento haver-te espantat, maca. Ahir no vam venir perquè vam anar a un concurs de castells de sorra a LA GARROTXA!!! I en Pau i en Marc van guanyar el primer premi!!!!!!!! Ja li passaré fotos a en Nervi perquè les posi al blog. I al vespre vam anar-nos a La Pineda amb els gossos a fer agility i PER FI, en Donald va fer el tub cec!!! I saps qui li va ensenyar? En Marc i en Nervi, jajajajajaja!!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

R.I.P

jejejejej



potetes

montse ha dit...

Marta, reconec el meu error. Per això he canviat el principi del post perquè es vegi de seguida que es tracta d'una brometa.
Un petonet!
(Pels que no ho sabeu: la Marta m'ha trucat per telèfon per fotre'm la bronca per l'ensurt. I té tota la raó)