dimarts, 25 de setembre del 2007

Volem adoptar més ocells.

Ja fa prop de quatre anys que tenim orenetes a casa. Tenen el niu just al costat de l'habitació dels nens, i cada any vénen a criar-hi. És un privilegi poder gaudir del cant, la companyia i la observació d'un ocell sense tenir-lo engabiat. A més, també fa molta il.lusió que cada any, a casa, hi neixin pollets i aprenguin a volar des de la terrassa.

Aquest any les orenetes han fet reformes al seu piset. Hi han afegit una mena de terrasseta a l'entrada. Els ha quedat molt coquetona.

Ara volem adoptar més ocells, i per això els nens van participar en un taller dels Naturalistes de La Garrotxa, i van aprendre a construïr nius. Ja el tenim penjat a la barana de casa, a l'abric de les branques d'un arbre del carrer. Esperem que la primavera que ve alguna parelleta decideixi fer-ne el seu niuet d'amor i que podem gaudir de la companyia de més ocells a casa.

2 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Eps ¡¡¡ i a quin preu teniu el lloguer de nius??? espero que sigui prou asequible per la butxaca dels ocellets ;)

montse ha dit...

Vivi, als animalons nosaltres no els cobrem cap lloguer. Així que ja ho saps!: Si vols venir estas convidada. Bé, amb la teva mestressa farem una excepció. Laura, no ploris, tú també series benvinguda a casa nostra.