dissabte, 1 de setembre del 2007

Solidaritat canina


La mestressa és massa sensible per aquestes històries, els ulls se li posen plorosos i rebufa perquè no pot fer res per aquests animalets necessitats. Si tingués una casa amb un terreny gran! .... però no hi ha terreny prou gran per acollir tanta criatura necessitada.

Els de la foto són en Yogui i en Bubu, dos cadells abandonats acollits a la Protectora de Godella, a València. Fins aquí res de particular, oi? Doncs llegiu bé, i si sou sensibles com la mestressa, prepareu el mocador.

En Yogui té 9 mesos i en Bubu en té 5. Semblen dos cadells amb forces possibilitat de ser adoptats. Són jovenets i de mida petita. Però és que en Yogui i en Bubu són inseparables, i no només perquè són grans amics, sinó perquè, en Bubu és el gos pigall d'en Yogui, que és completament cec. En Yogui no seria res sense en Bubu, i de fet, li deu la vida, perquè sense ell no hagués sobreviscut a l'abandonament. A la protectora on es troben en Yogui no fa cap pas sense en Bubu al costat. I lluny de ser un gos desconfiat, es deixa acaronar i estimar pels humans, els ensuma les mans i quan reconeix la ma amiga la rellepa amicalment.

Ajudeu a fer còrrer la veu. A veure si aquests dos cadellets poden trobar la felicitat junts a la mateixa llar. Molta sort petitons valents!!
http://protectora.org