dimarts, 11 de setembre del 2007

Demà comença el cole.

Després d'escriure un post com l'anterior, sempre em veig amb la necessitat de canviar de xip, sinó la mala llet s'apodera de mi i no hi ha qui em suporti en tot el dia.
Heu llegit el titular? Doncs sí, demà comença el cole, pels nens i per mi també. Sí, sí, demà començo el cole! En Marc em durà per primer cop a una classe d'agility. La condició és, però, que faré el què podré i arribaré fins on arribi ... No sé, potser no se'm dóna tan malament i acabo fent l'eslàlom més ràpid que en Negrito. Estic d'uns nervis!

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Si!! demà comença el cole, també per mi!!
tot i que no em puc queixar, una classe de 6 nens no em matarà pas, no?

:))

montse ha dit...

Qui són aquests privilegiats, que apart de ser només sis a la classe et tindran a tú de profe?

laura "la mama de la vivi" ha dit...

M'agradaria veure en nervi per un forat fen classes d'agility ¡¡¡¡¡ Estàs segur Marc que no li pesa massa el cúl en Nervi?????? ja et veig agafan-lo en braços per que pugi a una escala, jejejejeje.

montse ha dit...

Sense cachondeo eh! Sóc la promesa del Club Agility Girona. Gràcies a mi està a punt de nèixer un petit ensinistrador, amb molt afició, i que arribarà molt lluny gràcies a mi. "Nervi"

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Glubs ¡¡¡¡ quin caràcter aquest Nervi ¡¡¡ Si jo no posso en dubte les habilitats d'en Marc, que segur que ell ho farà molt bé, pero es que com ja començo a coneixet a tu.... jejejejeje