dissabte, 21 de juliol del 2007

El barrut d'en Negrito deixa penjada la Carlita



Aquestes dues preciositats són la Cuda i la Mina, filles d'en Negrito i la Carlita. Sí, són filles d'en Negrito. Aquest barrut, el molt desagraït, va deixar en estat a la Carlita, la gosseta de la Nathalie. La Nathalie és una noia de Sta. Cristina d'Aro, que va posar un anunci a Internet explicant el cas d'en Negrito, que es trobava abandonat al bosc de prop de casa seva i que ella l'havia acollit temporalment. No podia tenir més gossos i va en Negrito i deixa en estat la seva gosseta.
La Mina s'assembla a la seva mare (una gosseta creuada carlina) i serà de tamany petit, li agrada molt que li facin petonets i és molt carinyosa. La Cuda és igual que el seu pare, i li agrada molt saltar i còrrer i serà de tamany mitjà.
Si algú que em llegeix s'anima a adoptar-ne una, poseu-vos en contacte amb la mestressa, bé a través del seu mail (mar@zentinex.com) o dels comentaris d'aquest post.
I com sempre, sóc jo qui he de treure-li les castanyes del foc a en Negrito!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Guaita en Negrito, tan jove i tan espavilat! Són una monada les seves cries, a veure si troben casa aviat. :)

Felicitats... "avis"!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

felicitats "avis".
escolta Nervi, la Vivi també ha obert un nou blog, que espero que t'agradi, li dius al Negrito també, a veure si llegint li marxen les ganes de fe fills, ji ji ji

Petonets
http://www.viviterrassa.blogspot.com/

Gemma ha dit...

Aiss aquest Negrito, quin semental!!!
Espero que aquestes dues preciositats trobin casa ben aviat, si no fós, perquè tenim el "cupo" cobert.....

laura "la mama de la vivi" ha dit...

aixó em passa a mi, que en un pis i un gòs grandot com es la Vivi... i a més a més amb lo rondinaira ¡¡¡¡ pufff, serien batalles campals ¡¡¡ quin caràcter que té la nena ¡¡¡

montse ha dit...

Gràcies per l'interés. A mi també em passa això de voler i no poder, quan es tracta de recollir animals desemparats. El meu home ja m'ho diu que qualsevol casa se'm faria petita, perquè com més gran més animals hi posaria ... Però em satisfà veure que hi ha altra gent com jo.

nathalie3647 ha dit...

Hola Montse,

Gracias por los somplimentos sobre mi perritos :) Son los mas cariñoso del mundo seguro :p
Aqui como tenemos una grande casa con jardin y cerca del bosquet, me agrada de acollir animales que le necessitas. Soy la Nathalie de Santa Cristina de Aro :)
Y tenemos a mi casa : 2 perros grande ( 1 pastor blanco y 1 husky), 1 colley de 6 años, La carlita (2 años), los perritos de la carlita ( Mina, Cuda y la rouspi que guardamos porque es la hija del colley y sera de tamaño grande). Tenemos gatos tambien : Bamboo, Duster, Corky, Cassie, Dante, Asia, Calypso. Mas los perriquitos lol :)
mi hijo grande tiene un blog tambien : http://jimmymer.skyblog.com
un abrazo a todos.
Nathalie

Anònim ha dit...

hola montse,

soy triste de decir te que la Carlita esta muerte.
Un coche que rueda rapidamente la mata este mañana. Se havia 2 años de edad, joven para morir :(
Los niños estan llorar por ella.

Un beso.
Nathalie

montse ha dit...

Nathalie,
Lo siento muchísimo, te he enviado un mail. Un abrazo

Gemma ha dit...

Nathalie, siento mucho lo de Carlita, es una pena tremenda. Maldigo a esta gente que no tiene ningún tipo de respeto ni para los animales ni para las mismas personas. Salvajes al volante de un coche