dimecres, 24 de setembre del 2008

És pesada la iaia!!!

Em sembla que li faré una foto i la penjaré a la secció de protagonistes del blog. Sí, sí, parlo de la iaia de sempre! Primer em va dir Teixonet pastor, després vaig dedicar-li un altre post quan va dir que en Negrito era una Pastora i jo una Marieta. També va tractar-me de gosseta embarassada, un dia que es va fixar amb la meva panxona. I ara hi hi tornat.
Ella era asseguda en un banc al costat del seu marit, en una plaça que queda elevada sobre el camp de fútbol de terra. En Negrito i en Donald, amb les seves corredisses, recorrien el camp mentre l'amo i jo els miravem des de la plaça. Al nostre costat, la iaia i el seu home també contemplaven l'escena, fins que la senyora, somrient com sempre, va dirigir-se al seu home tot dient: "quina gràcia, semblen dues sargantanes". Apa!! Ja hi tornem a ser!!!

2 comentaris:

Esther ha dit...

Voleu dir que no hauria d'anar a l'oculista aquesta iaia? On veu la semblança entre dos gossos i dues sargantanes? Que us heu tornat escaladors i pugeu per les parets? Que estàveu panxa amunt prenent el sol? Per més que li dono voltes, no hi trobo semblança.

Anònim ha dit...

Ui, ui, ui...Aquesta dona no serà la reencarnació d'en Darwin, una miqueta miop?


Anna_jaco