dijous, 18 de setembre del 2008

Inici de curs

Ja està!! Ja han començat les classes d'agility. Ahir a la tarda, quan la mestressa va arribar de treballar en Marc ja estava molt nerviós, preparant els premis per a en Donald i pensant que començava el curs amb la classe "dels grans". Els gossos l'olorem i el percebem aquest nerviosisme. Per això, en Donald i en Negrito també van estar molt nerviosos fins l'hora de marxar.
Jo em vaig quedar amb l'amo a casa. I quan ja fosquejava esperava el moment de veure entrar la mestressa rondinant perquè en Negrito no havia estat atent a la classe o se li havia escapat. Però no!!! La mestressa va arribar molt contenta perquè en Negrito ho va fer prou bé.
Feia uns dies havia vingut una senyora americana a fer una seminari d'agility (i diuen que en sabia molt), però la mestressa no hi va poder anar. Sort en tenen que en el C.A.Girona hi ha una persona que, a més de saber-ne molt, li agrada compartir el què sap. Així que, seguint els nous mètodes d'una tal Stacy, aprofitant que en Negrito ha millorat molt la seva atenció i amb molta constància, aquest any el tàndem Montse-Negrito pot passar-s'ho mot bé a la pista. L'equip Marc-Donald ja es veia venir fa temps que ha de funcionar. Falta que en Marc es tregui els nervis de damunt i les pistes sortiran soles.