dijous, 11 de setembre del 2008

Preparant la tornada al cole

La setmana vinent comença el cole pels nens i l'agility pels gossos. Tothom està nerviós a casa. Els nens omplen els estoigs nous amb els llapis de colors i els estris d'escriptura, repassant mentalment les taules de multiplicar, per assegurar-se que encara les recorden.
Els gossos, més tranquilets, repassen algunes lliçons a la plaça de prop de casa. Podriem dir que per a ells, l'equivalent a les taules de multiplicar és l'eslàlom.
Jo, com que estic jubilat, m'ho miro tot, com aquells avis que controlen les obres del carrer o empaiten amb la mirada qualsevol moviment al barri.
Tant per a nens com per a gossos, han estat dos mesos i mig de desconnexió. Massa temps!! Tant per uns com pels altres no els va gens bé aquesta desconnexió. Valdria més que féssin vacances més sovint però no tant llargues. Però aquest és un debat dels humans, i jo no m'hi poso.
Estic segur que si en Donald i en Negrito haguéssin continuat entrenant periòdicament hores d'ara ho farien molt més bé. Sort que, de forma molt rudimentària, la mestressa i en Marc els han anat fent recordatoris d'agility i d'obediència.
"Para muestra un botón": Us penjo uns vídeos del repàs d'aquest matí sobre l'eslàlom. (Ah! Per cert, tothom rèia de la idea de la mestressa de fer un eslàlom portàtil amb fletxes, i ara ja són uns quants agilitistes que han posat en pràctica la idea. Qui riu últim riu millor, jejejejeje!!!!!)

Vídeos d'en Donald i en Marc, on s'aprecia com en Donald ha millorat molt fent el "quiet" i espera l'ordre d'en Marc per començar l'exercici:



I aquí en teniu dos d'en Negrito. En el primer s'aprecia la millora en l'atenció i la motivació d'en Negrito que, temps enrera, no s'hagués pogut resistir a fugir corrents abans de començar l'exercici. En el segon (molt mal gravat, per cert, Marc. Grrrrr!!), en Negrito ens demostra com ha guanyat en velocitat.


2 comentaris:

Melito ha dit...

La vuelta al cole sempre es dura eh nois?,pero ja hem vist que en Donald i el Negrito estan fets tots un atletas d'elit ;)!
Anims familia,una abraçada!

Sandra ha dit...

Que maco i què divertit veure com feu agility tan bé!

Ànim guapíssims!