diumenge, 14 de setembre del 2008

I jo què, eh??

La mestressa es pensa que sóc tonto o que em mamo el dit! Ui, ara perquè sóc gras, o perquè sóc vellet, o perquè té feina, .... sempre troba una excusa o altra per no portar-me a les seves sortides. Estic emprenyadíssim!!
Jutgeu vosaltres mateixos. Ahir al matí se'n va anar al Bú Bup Park. Com que hi va per fer feina (i estar-se amb altres gossos, que això no ho diu) no s'emporta cap gos de casa. Com a molt, de tant en tant, s'endú en Donald perquè el vegin en Xavi i la Belén. Quasi a les quatre de la tarda van arribar ella i els nens!!! Grrrrrrr!! I amb unes oloretes ... "És que hem passejat gossos, n'hem pentinat altres i després hem hagut de donar el biberó a dos cadellets de 20 dies, pobrets". Excuses!!
A mi al vespre encara no m'havia passat el mal humor, que ja la veig carregada amb una motxilla i lots. On anirà ara aquesta a aquestes hores? "Vinga Negrito, corre Donald" ... i els gossos baixant corrents i cua-contents. I jo què, eh?? Aquest cop, culpa de la meva panxona. És un camí llarg, i s'ha de seguir el pas del grup. I se'n van a fer una caminada popular nocturna i a mi em deixen a casa. Grrrrrrr!!
I tornen contents i riallers. La mestressa li explica a l'amo lo bé que s'ho han passat, que bé han seguit els gossos i ... atenció!!!! que ja tenen un calendari de caminades populars a les que es pensen apuntar. I jo què, eh?? Segur que no hi aniré, Grrrrr!!!
Sort que el règim va funcionant, que cada dia estic més àgil i molt aviat no tindrà més excuses per no portar-me a les excursions. I llàstima que no puc practicar la "dieta del cucurucho", ja ho sabeu ... comer poco y "ejem" mucho, que sinó això seria cosa de dies, jejejeje!!

6 comentaris:

Sam ha dit...

Hola sóc nova en això dels blogs!
Quina pena que haguis pogut anar amb ells, segur que hus ho habessiu passat molt millor tots junts, no creus?

Petones a tots

Sam ha dit...

Hola Nervi muchas gracias por escribirme, espero que nos agamos muy amigos, y nos contemos muchas cosas.

besos

Esther ha dit...

Ostres, digue-li a la mestressa que em passi aquest calendari de caminades populars, que nosaltres ens apuntarem a les que poguem! Si l'aconsegueixes, jo prometo convencer-la perquè et dugui a alguna de les caminades (les que siguin més dures no, que acabaràs valdat Nervi). Si vols, quan hi hagi una caminada de les difícils, et pots quedar amb l'Eliot (a ell també li prometo que el duré a alguna de les més suaus ;)

Anònim ha dit...

Veig que la mestressa ja s'està entrenant, eh?? Em sembla que farem un calendari molt xulo!! Però Nervi, has de pensar que tens una edat i que has de fer vida de jubilat!!

Anabel

Melito ha dit...

nervi tu tranqui amic,que segur que t'acaben portant a les que son més light ;)!
Una abraçada amics!

Kikanuka ha dit...

Hola a todos,estamos de nuevo por aqui,esperamos ponernos al dia con las aventuras de toda la familia jejejeje,ya que hemos estado ausentes muchos dias,pero prometido ponernos al dia en breve ehh.

Besitos para todos
Cristina y familia