dijous, 26 de juny del 2008

Una història de lluita i superació

En Javi fa set anys que lluita contra un càncer que l'atormenta, però no ha perdut l'esperança, ni les ganes de lluitar (per a ell i per als altres).

Fa uns mesos, dins un contenidor, va trobar-se aquest cadellet, encara enganxifós i amb el cordó umbilical penjant-li. I ell, gran amant dels animals, va recollir-lo i va endur-se'l a casa. El veterinari no li donava cap esperança. El cadellet tenia un problema al paladar que li impedia empassar-se bé la llet. No hi havia masses opcions, l'operació no podia realitzar-se fins ben passats al menys tres mesos, i fins aleshores, les possibilitats de supervivència de l'animaló eren mínimes, ja que tenia un altíssim risc d'ofegar-se tot menjant.

Van oferir-li dues opcions: una sonda nasogàstrica per a poder-lo alimentar o bé l'eutanàsia. En Javi, evidentment, va triar la lluita i la vida per aquell animaló, tal com estava fent per ell mateix. Però no va sondar-lo. Amb molta paciència i cura, va anar alimentant-lo amb una xeringa d'insulina, fins que passats uns mesos, aquell indefens cadell s'ha convertit en aquesta bellesa.

En Javi és un lluitador, i mira endavant. Tot i la desesperança que dóna conviure amb una greu enfermetat, no ha aconseguit només salvar aquest gosset, sinó que ha aconseguit una plaça de cuidador d'animals en un zoològic de València. No val rendir-se! Així m'agrada la gent: amb un parell de bones raons!!

Tant de bo la seva força serveixi també per a guarir-se definitivament i continuar regalant la seva bondat. Molta sort Javi!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc tots els péls de punta...

Anabel (Rayo i Nala)

Melito ha dit...

El Javi es un exemple a seguir per molts perque va lluitar per aquest petit i lluita dia a dia per ell mateix,CHAPEAU!
Ha demostrat ser una persona com hi ha poques i des d'aquí li enviem tot el nostre afecte,admiració i les millors de les sorts en la seva nova feina ETS UNA GRAN PERSONA JAVI ^_^!

Esther ha dit...

No conec en Javi personalment, però l'admiro. És un valent i un lluitador, i li ha sabut transmetre les seves ganes de viure al petitó. Espero que pugui superar la malaltia i des d'aquí li donem forces per aconseguir-ho, i li desitgem molta sort amb la seva feina i en tot! Tan de bo hi hagués més gent com ell pel món. És tot un exemple per a tots!

Jazz ha dit...

Ja m'agradaria tenir la seva força. És una gran persona i hauríem d'aprendre tots plegats de gent com ell.