dissabte, 28 de juny de 2008

Final de curs

Arriba juny i s'acaba el curs, també el d'agility. Us deixo un video d'en Marc i en Donald fent una pista aquest dimecres passat, perquè podeu veure que bé s'entenen dins la pista (bé, també s'entenen molt bé fora)I m'agradaria dedicar aquest video a la Belén i en Javi del Bu Bup Park que van aconsellar-nos molt bé quan vam anar a adoptar. Van recomanar-nos en Donald i ha resultat ser un gos extraordinari: simpàtic, divertit, àgil, atent, intel.ligent, carinyós ... fins i tot el trobem maco!!
També es mereix una dedicatòria la gent del Club d'Agility Girona, que ens han acollit molt bé, ens han ensenyat moltes coses i, especialment a en Josep Duran, que ha pres seriosament el duet Marc-Donald com un equip d'agilitistes i hi ha tingut paciència i dedicació. Esperem que algún dia aquest dos puguin representar al club i donar-los alguna alegria.

4 comentaris:

Esther (de la Gaïa) ha dit...

Marc i Donals, esteu fets uns campions!!!
Enhorabona per tot l'esforç que heu fet, ha donat molts bons resultats. Segur que ben aviat us podrem veure competint com uns professionals!

Manel & Marta ha dit...

En Marc i en Donald són el futur del club, i segur que ens deixaran a tots en molt bona posició!!!!!!Ànims i treballeu molt!

Dark ha dit...

Son l'un per l'altre ;)!
Fan un tandem perfecte guau guau!

Joana ha dit...

Hola!
Veig queen Donald té un bon mestre! A mi m'agradaria fer aggility però com que he tingut problemes a les potetes, la mama no m'hi vol dur... quina llàstima!