diumenge, 15 de juny del 2008

La Chuska

Aquesta gossa té poc menys de dos anys. Va aparèixer fa poc pels voltants del Refugi Bú Bup Park. Quan un dels voluntaris del refugi la va veure i se li va apropar, es va mostrar poruga, i fins i tot va clavar-li dues dentallades quan va voler agafar-la. En Xavi, un dels resposables del refugi va guanyar-se-la en pocs menys de deu minuts, va començar a confiar i va deixar-se agafar.
La pobre Chuska té una lesió en un genoll que la deixarà coixa per sempre. Tot i això, és una gossa molt activa i alegre. Bé, alegre amb les persones, no pas amb els altres gossos amb els què es mostra agressiva, tant si són mascles com femelles.
La Chuska, tot i ser jove i preciosa, no serà fàcil que sigui adoptada. En general, la gent no vol gossos lisiats ni que necessitin corregir agressivitats o problemes de conducta.
I per això, la mestressa l'ha afegit a la seva llista d'alumnes del Bú Bup Park. Si els possibles adoptants la veuen obeïnt ordres bàsiques, és molt més probable que la vulguin.
I aquest dissabte va començar amb ella. Una sessió curta, d'una vint minutets. La mestressa no pretenia més que conèixer-la i que li agafés confiança, però això va ser cosa de pocs minuts. La Chuska és encantadora! I intel.ligent; perquè en una curta sessió, una gossa que mai havia estat educada va aprendre a fer el "seu" i el "terra" i, a més, es va mostrar molt atenta i concentrada. La Chuska per aquí, la Chuska per allà!! La mestressa no parava de parlar d'aquesta gosseta quan va tornar a casa. Grrrrrrr!! Quina ràbia!!

4 comentaris:

Esther ha dit...

Hola! Avui hem estat al refugi i hem vist a la Chuska, és tan maca... A través de la reixa hem aconseguit que la Gaïa i ella estiguessin a prop sense que la Chuska s'irrités massa. Això si, la Gaïa ha marxat enfadada perquè volia jugar-hi i no ha pogut, jeje.
Per cert, vols una bona notícia? D'aquí a 15 dies l'Eliot vindrà a casa!!!!!!! Ja et donaré tots els detalls ;)

montse ha dit...

Iuju!!! M'alegro molt per vosaltres i per l'Eliot. I a veure si la Gaïa m'ajuda amb la Chuska.

Esther ha dit...

Ah! Montse, no sé si ho saps, però en Jazz també ha estat adoptat, ens ho va dir en Xavi el diumenge, jejeje

montse ha dit...

Sí, ja ho sé!! Els nens anaven dissabte disposats a passejar el "gos de les neus" i ... sorpresa!!!