dissabte, 28 de juny del 2008

Final de curs

Arriba juny i s'acaba el curs, també el d'agility. Us deixo un video d'en Marc i en Donald fent una pista aquest dimecres passat, perquè podeu veure que bé s'entenen dins la pista (bé, també s'entenen molt bé fora)



I m'agradaria dedicar aquest video a la Belén i en Javi del Bu Bup Park que van aconsellar-nos molt bé quan vam anar a adoptar. Van recomanar-nos en Donald i ha resultat ser un gos extraordinari: simpàtic, divertit, àgil, atent, intel.ligent, carinyós ... fins i tot el trobem maco!!
També es mereix una dedicatòria la gent del Club d'Agility Girona, que ens han acollit molt bé, ens han ensenyat moltes coses i, especialment a en Josep Duran, que ha pres seriosament el duet Marc-Donald com un equip d'agilitistes i hi ha tingut paciència i dedicació. Esperem que algún dia aquest dos puguin representar al club i donar-los alguna alegria.

4 comentaris:

Esther ha dit...

Marc i Donals, esteu fets uns campions!!!
Enhorabona per tot l'esforç que heu fet, ha donat molts bons resultats. Segur que ben aviat us podrem veure competint com uns professionals!

Marta ha dit...

En Marc i en Donald són el futur del club, i segur que ens deixaran a tots en molt bona posició!!!!!!Ànims i treballeu molt!

Melito ha dit...

Son l'un per l'altre ;)!
Fan un tandem perfecte guau guau!

Jazz ha dit...

Hola!
Veig queen Donald té un bon mestre! A mi m'agradaria fer aggility però com que he tingut problemes a les potetes, la mama no m'hi vol dur... quina llàstima!