dissabte, 3 de maig del 2008

Fent Feina al Bú Bup Park

La mestressa i en Marc avui han anat al Bu Bup Park, i no ens hi han portat a nosaltres!!

La raó és aquesta, és diuen Jane i Flavia:

La Flavia i la Jane són dues gosses del refugi, molt joves (menys d'un any) i que, com que no tenen cap problema de caràcter ni adaptació, estan preparades per ser adoptades en qualsevol moment.

La mestressa i en Marc, amb ganes d'aportar alguna cosa a aquesta protectora, han plantejat al refugi treballar en un programa d'ensinistrament bàsic d'aquest gossos, per a fer-ne més fàcil la seva adopció. La Belén i en Xavi ja es cuiden del problemes dels gossos inadaptats, temerosos, agressius o no sociabilitzats. L'objectiu de la mestressa és motivar gossos ja adoptables i poder ensenyar als seus possibles adoptants què saben fer, que són educats i molt llestos. Perquè molta gent pensa que el gos que surt d'una protectora és un gos problemàtic, traumatitzat, al que no es pot pretendre ensenyar masses coses.

I què s'han trobat el primer dia? Doncs que les seves primeres alumnes, la Flavia i la Jane, són unes gosses encantadores, molt motivades, obedients i atentes. Avui no hi han anat massa preparats com a reporters, però aquests són uns breus videos que han gravat amb la càmara de fotografiar quan en Marc ha començat a motivar i ensenyar-li el “seu” a la Jane.


Només han pogut gravar la Jane, perquè aviat ha aparegut el “Memory Full” a la pantalla de la càmara. Però prometen fer més bones gravacions els propers dies perquè podeu veure com treballen aquestes gosses i altres gossos del refugi.

La mestressa ha arribat a casa mossegant-se les ungles. Si tingués més temps!! Però l'amo avui li ha dit una cosa molt maca. Li ha dit que feia una olor especial, que li havia sentit feia anys, la mateixa olor que feia quan tornava de la Protectora de Girona, ja fa un munt d'anys. Olor de gos barrejada amb olor de satisfacció. Satisfeta i contenta, la mestressa ha d'agraïr a la gent del Bu Bup Park que confiïn en ella i en Marc, que els deixin treballar amb els gossos i sentir-se'n tan bé com s'han sentit avui.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei!! Això té alguna cosa a veure amb el projecte que em vas comentar??

Que maco en Marc :)

montse ha dit...

Sí, Núria. Ja feia temps que em passava pel cap fer una cosa així. Una companya d'agility, estudiant de veterinària a Saragossa, em va encendre la llumeta, perquè ells han fet una cosa semblant amb els gossos de Zarpa.
Per trobar futurs adoptants és molt millor veure els gossos així que fotografiats dins una gàbia. Així que, com que a en Xavi i la Belén els va agradar la idea, ja ens hem posat a treballar. I és moooooolt satisfactori. A veure si véns uns dissabte amb la Pixie (que en Marc em pregunta molt per ella i sempre vol entrar al teu blog per veure'n fotos)

Kikanuka ha dit...

Gracias por pasar por nuestro flog,jejeje nos hace mucha ilu tener visitas.
Mi mami se ha quedado maravillada con la labor que haceis,son preciosas Jane y Flavia,esperemos que pronto tengan un hogar.
Muchos muchos besitos para todos.

Fiona y familia

Melito ha dit...

Guauuuuuuu quin super entrenador esta fet en Marc,la evritat es que diu la mama que es una idea genial la que has tingut,moltes felicitats Montse gracies a gent com tu,molt animalons podrán tenir una casa ben aviat,llepadetessss!

Anònim ha dit...

Hola Montse!

Aquest dissabte tornarem al refugi, a veure l'Eliot i que es comenci a coneixer amb la Gaïa. Com que vindrem el trio de sempre, ajudarem en el que faci falta! Això sí, som novatillos, pensa que tot just fa un mes que vam començar les classes amb la Gaïa, jejeje. Però farem tot el que podrem ;)

Ens veiem dimecres al club!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

felicitats per la labor que esteu fent, sou una familia "cullunuda" ;)