dissabte, 24 de maig del 2008

Unes fotos.

Les cerilletes i l'Espavilada han estrenat casa. L'Anna i en Guillem ens han regalat l'antiga gàbia de la seva conilleta Agustina (que ara viu en una gàbia encara més gran) i la mestressa l'ha aprofitat per adequar-la per a les xinxilles. Aquest és el resultat:




A la foto de dalt, la que està dins la menjadora és la Wink. En Casper, enorme, és el que està sobre el tronc.

En Pau continua fidel al seu paper d'encantador de conillets. I aquí el teniu, mirant la tele amb el seu amiguet orellut a la falda.



I aquí una altra foto que m'agrada. Els peus de sota el cap d'en Negrito i en Donald són de la mestressa, que s'havia quedat adormida i l'amo va aprofitar per fer aquesta foto pel meu blog.

4 comentaris:

Melito ha dit...

Enhorabonaaaaaaaaa,sortiu tots molt macos i sou molt fotogenics ;)!
La foto del negrito amb el Donald es una canya,ens ha agradat molt igual que les menudes de la casa estan maquisimes,llepadetes familia!

Esther ha dit...

Ostres xinxilletes,com es nota que aquesta caseta és "heretada" y no de "protecció oficial", és molt gran! ;)
I en Pau sembla que tingui el conill hipnotitzat... com s'ho fa?
I d'en Negrito i en Donald, quina enveja, ben calentons aquí al sofà... La meva pregunta és: on és en Nervi? jejejeje

montse ha dit...

Esther, tú no coneixes els poders d'en Pau amb els conills ... els deixa en "trance" en menys d'un minut!! Algún dia ho gravarem i al.lucinaras, els deixa espatarrats. En Nervi no era massa lluny, no, estava estirat a terra, just sota nostre. Quan m'assec al sofà sóc com un iman pels gossos.

Anònim ha dit...

Que maca tota aquesta col.lecció d'animalons!! Ja cobres entrada quan vé algú a casa teva?? Ara, el més maco de tots en Casper, eh??

Anabel (Rayo i Nala)