dimecres, 2 d’abril del 2008

Altra cop la iaia

Recordeu aquella àvia que un dia va dir que semblava un "teixonet pastor" i un altra dia va dir-me que era una "gosseta embarassada"? Doncs avui en l'hem tornat trobar.
Passejàvem per la Pineda amb l'amo i hem passat per davant d'ella caminant en filera. Davant hi anava en Donald, després en Negrito i a la cua, jo. La senyora mira l'amo i diu:
- Mira quina colla!
Oh, però si el primer és la PASTORA!
Ui, mira, aquest últim! Sembla ... UNA MARIETA!!
L'amo, que és molt respectuós amb la gent gran, ha hagut d'empassar-se el riure i marxar a corre-cuita. Però a l'hora de dinar, explicant-ho a la resta de la família, han esclatat en rialles. A veure quina ens dirà a la propera trobada, perquè avui l'ha dita grossa!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Montse.

Avui a Gironainfo.cat m'han enviat el següent:

Hola! em dic Nana, el dia 1 d’abril em vaig perdre a la comarca de la Garrotxa, exactament a Sant Esteve de Llémena, quan vaig marxar portava un collar de color vermell, sóc petita ja que nomes tinc 6 mesos i no se com tornar a casa.
Si us plau si em pots ajudar avisa a la meva amiga Marta fen-li una trucada al 609 09 60 89, segurament que t’ho agrairà molt i fins i tot et recompensarà amb diners.

M'ha sobtat, i m'ha cridat l'atenció, el fet que la gossa es digués Nana i la mestressa Marta. Suposo que si no ha dit res, no serà la Marta de l'Agility...

En tot cas, no sabia on posar-ho (no puc posar-ho com a notícia al diari, ja que llavors seria com un plafó d'anuncis, tot i que ja em sap greu), i al meu bloc hi entra gent que no és de la zona. Així que he pensat q ue el teu bloc era un bon lloc per fer-ne una miqueta de ressò, ni que fos via comentari.

Salut i gràcies!

Miquel-Ausa

Núria ha dit...

Ep, entro, surto, al moment torno a entrar i em trobo amb un canvi de look al blog! Si em permeteu, a mi m'agrada més el blau que el verd (ningú ho diria veient el meu blog).

A veure nervi, D'acord que no t'assembles a una marieta ni a res del que et diu la iaia, però deixa'm que l'excusi en una cosa: a casa, com que tenim mñes nenes que nens, sempre tendim a pensar que els altres quadrúpedos són nenes, i quan els veiem diem: "que guapa", "que simpàtica"... i de vegades ens han de dir que és un nen. És clar, això a casa teva no passa perquè tots sou nens ;)

Respecte al comentari d'en Miquel, em penso que la Nana de la Marta de l'agility és una mica més gran que la de l'anunci. De totes maneres, Montse, si pots confirma. Si tinguessim foto jo també ho posaria al meu blog.

montse ha dit...

Ja he contactat amb aquesta noia. Ella és de Sant Martí de Llémena (no gaire lluny d'on es va perdre la Nana). Està penjant cartells i fent difussió. M'enviarà una foto de la gossa. M'he ofert organitzar una batuda per trobar-la. Un cop ja va donar resultat amb una gossa acabada d'adoptar que va fugir només de baixar del cotxe.

Gemma ha dit...

Montse jo m'hi apunto
siusplau si quedeu per buscar-la avisa'm, jo diumenge podria una estoneta

el meu mail
gemmacorominas@gmail.com

Marta ha dit...

Hola a tots! Quina coincidència que la gosseta es digui Nana i la noia Marta...Jo estic tranquil.la tinc les tres feres a casa, però si estigués a la situació d'aquesta noia creieu-me que vosaltres ho sabrieu per mi mateixa! A veure si té sort i la troba.