dijous, 10 d’abril del 2008

Seguim esperant

La mestressa ja sembla tota una xinxi-ginecòloga. Agafa l'Espavilada, li palpa la panxa, li controla si dilata, el tamany dels pits, ... Tot sembla que marxa bé: es nota el moviment dels petitons, la vulva se li va dilatant i els pits estan a punt per omplir-se quan el part desencadeni tots els canvis hormonals. Només falta que treguin el caparró!!
A l'Escola de Sant Gregori avui s'ha desencadenat la xinxi-manía. I tot perquè en Marc s'ha endut la "Xinxi" a l'escola per presentar un treball sobre les xinxilles i que els nens poguéssin veure'n una de prop. En saber que en tenim una d'embarassada molts nens li han dit a en Marc que en volen una, però ell, fred i calmat com és de vegades, els ha dit que les nostres xinxilles només podran ser adoptades per families responsables i que sàpiguen i vulguin cuidar-les molt (com l'Anabel i en David de Sant Hilari)

6 comentaris:

Marta ha dit...

jo tb estic enganxada a la xinxi-mania...però ja sabeu la respota del meu home...Jo vull que neixin jaaaa vull veure fotos!

Marta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
laura "la mama de la vivi" ha dit...

jo continuu bullint aigua i tots els veïns ja han portat totes les tovalloles velles que tenen (ara a veure que faig amb tanta roba)

ja m'estic mossegant fins i tot les ungles...

ai Espavilada que ens fas patir

Per cert, molt bé la resposta d'en Marc, com es nota que estima als animalons i vol la millor llar per ells.

Anònim ha dit...

Jo tot el dia pendent del móbil!!
Quins nervis ens fa passar aquesta Espavilada...

Qué maco en Marc, serà la xinxilla més mimada de St Hilari!!

montse ha dit...

Ja som tres més a casa!!!!
L'Oscar m'ha trucat dient que ja han nascut els petitons/es. Que estan molt bé i la marona també. Tinc unes ganes d'arribar a casa. Penjaré fotos