dissabte, 26 d’abril del 2008

NOTICIES FRESQUES

- La Wink que, per cert, és femella, JA HA OBERT L'ULL.

- L'amo ha complert la seva paraula i ha visitat la gallineta desplomada, I ES TROBA PERFECTAMENT (I la seva mestressa encara més, contenta de rebre la visita d'un atent jove, jejeje)

3 comentaris:

Marta ha dit...

On estan les fotos de les cerilletes? Menys paraules i més fotos! jajajajaja

Anònim ha dit...

Hola Montse,

Només volia donar-te les gràcies pel fantàstic matí que vam passar al Bu Bup Parc de la Bisbal amb tú i en Marc. Pots estar ben segura que ens farem socis, padrins i el que faci falta. Ara pel pont de maig estarem a l'Escala, i anirem a fer-los una visita amb la Gaïa, que vagi coneixent l'Eliot. Espero que es portin bé!

De debó, moltes moltes gràcies per permetre'ns coneixer la gent tan maca que hi ha al refugi i la gran feina que fan. Repetirem!

Esther

montse ha dit...

Esther, me n'alegro que disfrutéssiu de la matinal del dissabte. El mèrit, però, no és meu ni d'en Marc, sinó de tots aquells gossos que vam passejar i de la Belén i en Xavi (que ja heu vist que són una canya). També gràcies a vosaltres, perquè vam poder fer molta feina amb un matí i per voler adoptar l'Elliot, un gos difícil però que segur que la única cosa que li falta és el què trobarà a casa vostra. Estic segura que serà un final feliç tant per l'Elliot com per la Gaïa, l'Oscar i tú.