dimarts, 29 d’abril del 2008

Les cerilletes al veterinari

    Aquesta tarda les cerilletes han anat al veterinari per primer cop. La Wink ahir va tornar a tenir l'ull tancat i en Casper, el mascle, tenia unes crostetes a la cua.

    El veterinari els ha fet una revisió completa i estan creixent fortes i sanes i l'Espavilada està perfecte. L'ull de la Wink s'ha d'anar rentant cada dia amb aigua de farigola a veure si ens podem estalviar de donar-li un coliri amb antibiòtic. La cua d'en Casper s'ha de desinfectar tres cops al dia per evitar que se li infecti.

    Després, a la botiga d'animals on han anat a buscar pipetes, en Marc ha fardat una miqueta de les seves mascotes. La veritat és que fan goig de veure, tan petitones, tan boniques i l'Espavilada tan manyaga !!

    Ara no podem posar fotos, que tenim la càmara espatllada, però no patiu que quan les torneu a veure us enamoraran.

6 comentaris:

Marta ha dit...

Fotos, fotos, fotos, fotos, fotos!!!! Ja saps que has de fer...jajajaja

Anònim ha dit...

Uiuiuiiu... Quines ganes de veure-les!! Quina serà per nosaltres??

Anabel (Rayo i Nala)

Anònim ha dit...

Uiuiuiiu... Quines ganes de veure-les!! Quina serà per nosaltres??

Anabel (Rayo i Nala)

montse ha dit...

Anabel, vosaltres sereu els primers a triar, perquè vau ser els primers a oferir-vos com a adoptants. Com que teniem aquest problema de l'ull no us n'he dit res, perquè volia esperar a que les dues estiguessin completament sanes perquè no us sentíssiu coaccionats per res. Ara esperarem que també es curi la cua d'en Casper i després ja en parlarem. I si no ens veiem abans (que serà difícil) passeu un bon dia, disfruteu moltíssim i sigueu molt, molt i molt feliços. Un petonàs!!!

Melito ha dit...

Que bé que les menudes estiguin tant bé (tret de cuatre cosetes q ja s'estan solucionant ;-)),ens alegra molt saber que creixent fortes i sanes arf arf!
llepadetes de part meva i petonets de la mama jeje!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

encara semblen cerilletes? a veure si son de Matarò ji ji ji? ja tinc ganes de tornarles a veure en foto o video ¡¡¡¡