dissabte, 4 d’agost del 2007

Operació biquini.


La mestressa ha començat vacances i això significa que intentarà dur a terme tots els plans que ha fet. Els humans ja ho tenen aquestes coses. Treballen tot l'any i tot allò que no poden fer per culpa de la feina intenten fer-ho quan tenen vacances. Però no són per descansar les vacances? Doncs no entenc perquè ells mateixos s'imposen obligacions per aquests dies.

Però bé, anem al pla que m'afecta a mi. La mestressa vol fer-me fer règim!! És que em veieu gras vosaltres? ... Bé, ho he de reconèixer: sí, sóc gras i panxut, però a mi tant em fa, que les gossetes em miren igualment. Però la mestressa s'ha posat al cap que això pot dur-me problemes, que no és bo per les meves cames, ni per la meva salut (que ja tinc uns anyets i he de començar-me a cuidar). I ha decidit fer-ho ara, perquè ella estarà tot el dia a casa i podrà controlar-me a mi i a la resta d'individus de casa (que em donen menjar indiscriminadament), i en Negrito, que continua amb la seva mania d'amagar menjar (l'altra dia va deixar un pilonet d'espaguetis darrera la porta de l'habitació dels pares).

S'ha acabat la Galeta Maria quan torni de passeig, escurar el plat dels amos quan acaben de dinar i els gelats d'orxata (quin horror!!!). Ara sobreviuré menjant un pinso light i em controlaran horaris i racions. Em queda l'esperança d'atipar-me de formigues quan surti a passeig. Sí, sí, m'encanta menjar formigues, i a en Negrito també. Quan trobem un formiguer el rellepem fins que no en queda ni una.

Que dur és mantenir-se guapo! Si ho aconsegueixo, ja us posaré una foto d'aquelles de clínica d'estètica amb “abans i després”.

5 comentaris:

Gemma ha dit...

ui ui ui
tots a règim!!
la Peludeta està a règim estricte i en Gordi en manteniment :))

laura "la mama de la vivi" ha dit...

la Vivi com es tan presumida, no es necesari posar-la a règim, tal i com us ho dic, es dels pocs gossos que he conegut que menja el que necessita, sempre té el seu gibrell amb menjar, pero s'el dosifica, no passa dels 17 kgrs.

Gemma ha dit...

caram la Vivi, aquesta va per model :))

montse ha dit...

Doncs en Nervi, sobretot aquests dies, se'm menjaria a mi i tot si pogués. Sabeu que els humans es posen de mal humor quan fan règim, doncs a en Nervi li passa el mateix, li agafa un mal rotllo a l'hora de menjar-se el pinso light, però com que no li queda més remei no en deixa ni una boleta.

Gemma ha dit...

jajaja a en Gordi doncs, li encanta el light, sembla mentida. De tota manera és un golafre!!
La Peludeta el de règim estricte, no li agrada gens, fa l'esforç però si pogués ens el "fotaria" pel cap