dimarts, 28 d’agost del 2007

Quina soneta!

Ja se sap, una de les coses que més ens agrada als gossos és DORMIR!!. Quan vaig arribar a casa la família se'n reia de mi perquè dormia al sofà en la postura que ells han batejat com “patas-arriba”. Recolzant totalment l'esquena sobre el sofà, dormo mirant el sostre, i amb les potes estirades. Deien que semblava extrany que, vinguent d'una protectora, on els sofàs precisament destaquen per la seva absència, m'hagués acostumat des del primer dia a dormir al sofà de casa. I més en aquesta postura tan original.
Doncs bé, no sé si és cosa del sofà que ens provoca aquesta postura, o bé que altres gossos també l'adopten, però en Negrito (que prové d'un lloc on tampoc hi havia sofàs) també dorm de la mateixa manera. Potser s'encomana.
Però, apart d'aquesta postura, en tenim moltes altres. I és que ens agrada molt dormir! Sobretot al sofà i a sobre algún llit si la mestressa i l'amo no ens veuen o fan els ulls grossos – que de vegades sé que ho fan-.
Així que, ja ho sabeu, si sou amos de gossos o en voleu tenir algún, voleu que dormim feliços i conservar el sofà en condicions, haureu de fer guardiola per una funda.