dissabte, 9 de febrer del 2008

Y yo con estos pelos!!!

Us imagineu la quantitat de pèl que deixen anar tres gossos, un conill i quatre xinxilles? No, no us ho penseu pas. La nostra casa és una CASA PELUDA. La mestressa acaba de passar l'aspirador o la mopa o l'escombra o la fregona .......... i encara veus algún pèl!
La mestressa cada migdia ens raspatlla a la terrassa per treure'ns el pèl mort i ara diu que ha comprat per Internet un raspall miraculós amb l'amenaçador nom de "Furminator", que diuen que treu el pèl mort a saques. De fet, ella ja el va provar la setmana passada i a mi em va treure un munt de pèl. A veure si aquesta ara ens deixarà a tots calbs!
Avui toca perruqueria general. Si no hi ha res de nou i el temps ho permet, la mestressa ens agafarà als tres quissos i ens farà un rentat general. Al conill no cal banyar-lo mai, perquè és com els gats. Ell solet es va rentant cada dia, llepant-se tot el cos i es manté net i polit.
Les xinxilles les banyem cada setmana, però no pas amb aigua, sinó amb sorra. Els tenim preparada una banyera plena de marmolina (una sorra molt fina) i elles s'hi estiren, rebolquen i rebossen per a mantenir el seu pèl brillant i llustrós. A més, a diferència de nosaltres, els gossos, a qui no ens agrada gaire la banyera, les xinxilles disfruten un piló a l'hora del seu bany, i fan fila davant la banyera tot esperant el seu torn (perquè, molt fines elles, no es banyen mai en companyia, prefereixen fer-ho soles).

3 comentaris:

Marta ha dit...

Això de les boles de pèl em sona molt...nosaltres no tenim tants animalons a casa, però creu-me que amb la Nana i la Cleo les boles de pèl també cobren vida molt d’hora..jajaja. Ara pla quan hi hagi la Brownie, ens envairan!

Gemma ha dit...

Montse, així que aquest aparell funciona???
jo necessito ajuda!!! casa nostra sembla l'oest!!!!!!!

passa la web, si us plau!!

montse ha dit...

Doncs jo l'he comprat a través de l'ebay, perquè el raspatllet en qüestió és caret (49 Euros més despeses d'enviament). Però si mires per l'ebay i no tens massa pressa en tenir-lo, trobes ofertes molt bones, (jo l'he comprat per 19 Dòlars més 5 dòlars d'enviament, i amb el canvi que està el dòlar, una ganga!). Ara bé, jo no sóc partidaria d'utilitzar-lo diàriament, perquè crec que arranca massa pèl. I a més, amb gossos amb la capa molt espessa (com en Nervi) s'ha d'anar obrint el pèl per arribar al pèl mort de sota, sinó pots carregar-te la capa de sobre (suggeriment que va fer-me una perruquera canina professional).