dissabte, 9 de febrer de 2008

Y yo con estos pelos!!!

Us imagineu la quantitat de pèl que deixen anar tres gossos, un conill i quatre xinxilles? No, no us ho penseu pas. La nostra casa és una CASA PELUDA. La mestressa acaba de passar l'aspirador o la mopa o l'escombra o la fregona .......... i encara veus algún pèl!
La mestressa cada migdia ens raspatlla a la terrassa per treure'ns el pèl mort i ara diu que ha comprat per Internet un raspall miraculós amb l'amenaçador nom de "Furminator", que diuen que treu el pèl mort a saques. De fet, ella ja el va provar la setmana passada i a mi em va treure un munt de pèl. A veure si aquesta ara ens deixarà a tots calbs!
Avui toca perruqueria general. Si no hi ha res de nou i el temps ho permet, la mestressa ens agafarà als tres quissos i ens farà un rentat general. Al conill no cal banyar-lo mai, perquè és com els gats. Ell solet es va rentant cada dia, llepant-se tot el cos i es manté net i polit.
Les xinxilles les banyem cada setmana, però no pas amb aigua, sinó amb sorra. Els tenim preparada una banyera plena de marmolina (una sorra molt fina) i elles s'hi estiren, rebolquen i rebossen per a mantenir el seu pèl brillant i llustrós. A més, a diferència de nosaltres, els gossos, a qui no ens agrada gaire la banyera, les xinxilles disfruten un piló a l'hora del seu bany, i fan fila davant la banyera tot esperant el seu torn (perquè, molt fines elles, no es banyen mai en companyia, prefereixen fer-ho soles).

3 comentaris:

Manel & Marta ha dit...

Això de les boles de pèl em sona molt...nosaltres no tenim tants animalons a casa, però creu-me que amb la Nana i la Cleo les boles de pèl també cobren vida molt d’hora..jajaja. Ara pla quan hi hagi la Brownie, ens envairan!

Gemma-Rafa ha dit...

Montse, així que aquest aparell funciona???
jo necessito ajuda!!! casa nostra sembla l'oest!!!!!!!

passa la web, si us plau!!

montse ha dit...

Doncs jo l'he comprat a través de l'ebay, perquè el raspatllet en qüestió és caret (49 Euros més despeses d'enviament). Però si mires per l'ebay i no tens massa pressa en tenir-lo, trobes ofertes molt bones, (jo l'he comprat per 19 Dòlars més 5 dòlars d'enviament, i amb el canvi que està el dòlar, una ganga!). Ara bé, jo no sóc partidaria d'utilitzar-lo diàriament, perquè crec que arranca massa pèl. I a més, amb gossos amb la capa molt espessa (com en Nervi) s'ha d'anar obrint el pèl per arribar al pèl mort de sota, sinó pots carregar-te la capa de sobre (suggeriment que va fer-me una perruquera canina professional).