diumenge, 12 d’agost del 2007

Coses de bèsties.










Aquest són alguns dels conillets que han estat rescatats d'un solar que s'anava per edificar a Barcelona. Era un centre d'abandonament, es veu. Els conillets hi havien procreat i ara n'hi havia 28. Tots són conills nans, és a dir, provenen de cases particulars on els tenien com a mascota. Han estat rescatats per ANAC (la protectora de conills on vam recollir en Cookie) i tots estan vivint a casa d'una voluntaria, esperant algú que vulgui adoptar-los. S'han hagut de desparasitar, perquè anàven plens de puces i dos han mort (un d'ells era una conilleta prenyada que ha tingut un part prematur). Però en general, gràcies a les cures de la voluntaria d'ANAC, s'estan recuperant i tots estan molt bé.

I aquest només és un exemple. Les protectores estan saturades de gossos i gats que després d'haver fet gràcia, o de ser d'una raça de moda, o que fa il.lusió a un nen que no se'n pot fer responsable..... ACABEN FENT NOSA!

És que no s'aturarà mai tot això? Perquè deixeu els vostres animals abandonats quan ells depenen de vosaltres? Si heu triat tenir un animal no us en podeu desprendre amb tanta facilitat (o potser hauria de dir No Us n'hauríeu de poder desprendre). Però ben mirat, si feu el mateix entre vosaltres, què podem esperar els animals que feu amb nosaltres?


2 comentaris:

Anònim ha dit...

tens tota la raó, ja dic jo, que els humans som els menys "humans" de la terra

Gemma ha dit...

la paraula humans ens ve molt grossa :(