dilluns, 2 de febrer del 2009

Passats per aigua

Cap de setmana de pluges: Aburriment? No!!! Prohibit!!!
Aprofitant una estoneta de calma, i que sota casa hi havia mercat i la paradeta de les flors, la mestressa i els nens van anar a comprar unes quantes floretes per començar a preparar la primavera a la terrassa.


Esperem que quan arribi la primavera aquestes plantes estiguin ben grosses i florides i podem gaudir encara més de la nostra terrassa. I a veure si en Negrito i en Donald no escampen la terra i arranquen les flors quan amaguin algún dels seus premis!!

En Negrito, que és una mica rarot, cada migdia surt a la terrassa a "ensumar" l'aire. Sembla que estigui fent meditació. Perd la mirada a l'infinit i ensuma l'aire. No sé que hi pensa trobar el molt beneit!!
I aquest diumenge, per no perdre el costum, també ho va fer, però aquest cop ho va fer des de sobre la taula, no fos cas que es mullés el cul, el molt finet.

2 comentaris:

Esther ha dit...

Mira en Negrito que és finolis! Aviam si ho aplica també amb el menjar, i deixa sobreviure les vostres floretes (precioses) com a mínim fins a la primavera, jeje

Anònim ha dit...

Si és que a vegades em sorprenen les meves gosses també quan es queden ben quietes ensumant l'aire...sembla en serio que estiguin meditant i pensant en coses passades o futures com : "Quin diumenge més divertit encara recordo la olor a gespa molla i pollastre rostit..."
O potser pensen en els seus amors d'agility, la kira amb els tres mosqueteros y la shyla en n Jacko. jeje