diumenge, 23 de novembre del 2008

Un pas enrere per seguir endavant

Aquest matí la competició d'agility ha estat un complet desastre, tant per en Negrito com per en Donald. Han sortit a la pista totalment desconnectats i han fet unes pistes nefastes.

Però, segons la filosofia de la mestressa no hem de deixar que les contrarietats ens tombin, sinó que hem d'aprofitar la seva força per empènyer endavant. I així serà. Cal analitzar perquè, després d'una setmana d'entrenament fantàstics i impecables avui, tant en Donald com en Negrito, no han estat gens centrats a la pista.

Potser la mestressa i en Marc sortien massa confiats? Doncs una bona lliçó d'humilitat s'han endut avui! Perquè a nosaltres, els gossos, hi ha molts factors que ens poden influir i per molt tranquils i confiats que estigueu vosaltres no vol dir que nosaltres també ho estiguem.

Apa! A pensar, a treballar i a continuar disfrutant de l'agility!!

1 comentari:

Esther ha dit...

Estic segura que tant tu com en Marc sabreu treure'n profit d'aquestes pistes d'avui, i continuareu treballant dur per superar-vos i aprendre dels vostres "errors". I com a mínim segur que heu passat un matí molt agradable i divertit ;)