dilluns, 24 de novembre del 2008

Després de l'ensurt ... un àpat de pinya

Ahir en Roy va donar-nos un bon ensurt. Tenia una parada intestinal, no menjava, no bevia i no feia caques. En els conills això pot ser molt perillós i cal actuar inmediatament. Però, com sempre, les coses passen en el pitjor moment, i ahir diumenge era un mal dia per actuar amb un canvi de dieta o una visita al veterinari d'exòtics.

Però la mestressa, que sempre es guarda un as sota la màniga, va actuar a la seva manera i se'n va sortir. Durant una mitja hora va tenir a en Roy estirat de panxes enlaire sobre la seva falda, fent-li uns massatges circulars. I finalment, va sortir la cacona. Al matí, quan ens hem llevat, tots pendents d'en Roy, hem pogut veure com s'havia menjat tota l'amanideta que la mestressa li havia deixat. Bon senyal!!

Aquesta tarda la mestressa ha comprat pinya per a fer-li una dieta a en Roy i estimular-li els budells. I mentre la tallava petitona nosaltres ens ho miravem afamats i quan en Negrito ha rebut el primer tros de pinya, se l'ha menjat a poc a poc, sorprès per aquell nou gust. I després ha vingut un tall per en Donald i un per mi. I un altre tros que ens hem menjat més ràpid, i un altre, i un altre .... ens ha encantat la pinya!!

3 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

eiii eiiii que la pinya era per en Roy ¡¡¡¡¡¡
espero que l'hi hagueu deixat un bocinet.

Anna_Jaco ha dit...

Això de la pinya ho havia sentit moltes vegades, sort que de moment no li ha passat a la nostra, de fet només li faltaria això amb l'historial que porta...
I de pas els gossos han fet dieta vegetariana...mira que són raros, en Jaco li encanten les pomes i el plàtan!! Encara no hem provat la pinya...

Esther ha dit...

Ostres, sort que no tinc cap conill, no hauria sabut què fer, hagués sortit disparada d'urgències. Però la vida ens ensenya de tot, i aquest cop els remeis casolans han donat molt bon resultat. Enhorabona!!!! I aquests gossos enllocs de menjar-se la pinya haurien de fer-li manyagues a en Roy, pobret!