dijous, 16 d’octubre del 2008

Un nou blog a la familia

Avui hem convençut en Marc per a fer públics els seus apunts d'agility. Ell té una llibreta on anota com van els entrenament, fa les seves valoracions, dibuixa pistes, i fins i tot valora a la mestressa i en Negrito.
La mestressa li ha creat un blog que es diu Agility amb en Donald , on espero que disfruteu molt del punt de vista d'un nen de nou anys, enamorat del seu gos i dels animals en general, i amb esperit competidor però molt crític amb ell mateix. Els textos són revisats per la mestressa, més que res pel tema de faltes ortogràfiques i gramaticals, però el contingut és original d'en Marc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He volgut escriure al seu blog però no he pogut... Diga-li que té un blog molt xulo, i que surten molt guapos a les fotos. I sobretot, que ben aviat portaràn un piló de medalles i copes a casa!!

Anabel (Rayo i Nala)

Esther ha dit...

Quina marassa estàs feta! No només impliques de debó els nens en tot el que fan, sinó que els ajudes a superar els reptes que troben pel camí, però deixant que ells mateixos preguin les seves decisions. M'encanta la idea d'un blog per en Marc i en Donald, és motivador 100%, creatiu, implica responsabilitat per part seva al haver-lo d'anar actualitzant, pots ajudar-lo amb el tema ortogràfic i el seu ego pujarà amb els missatges d'ànim de tothom. Un 10 per a la mare (i per al pare, que segur que també hi ha tingut molt a veure ;)