dilluns, 6 d’octubre de 2008

Caminada per Palol de Revardit

Éren 10 Kms, però els protagonistes la recordaran sempre com la marxa dels 2 interminables quilòmetres. Perquè? Doncs perquè els quatre últims controls els anaven dient que només faltaven 2 Kms. per acabar, i quan es pensaven que éren a prop ja tornaven a trobar algú que deia que només faltaven dos quilòmetres. Títol de la cursa: "D'aquí a dos quilòmetres faltaran dos quilòmetres". Van arribar més cansants psicològicament que físicament. Al final: dues hores i quatre minuts. Millorant la marca!!!!

En aquesta cursa hi havia molt de trànsit (fins i tot algún va mig atropellar en Marc):Guillem: "No paris Montse, agafem-li avantatge a l'Anna mentre fa la foto al castell!!"Aquesta és la foto:A mig camí, en el primer control ens ofereixen aigua i xuxes (i un porró d'anís!). Nens i grans encantadíssims amb el sucre extra:Anna:"Ho he sentit bé o ha tornat a dir que falten 2 Kms?"
L'altra Anna: Ehhhh??
Montse: Mmmmmmmm!!En Negrito reposant al final de la caminada:En Yako assedegat:Ui, Pau!! Tú fas cara de cansat, eh!!Marc: Ei!! A mi m'han regalat una samarreta!!A tots, Marc. Ens l'han regalat a tots!!
I a la tarda .... cap a l'Equus. Però serà un altra post, vale?

3 comentaris:

Esther ha dit...

Quina enveja! Buaaaaa, jo volia venir!!!!!

penny stock software ha dit...

very cool.

Anònim ha dit...

Per fi les fotos, homeeeee... Tant córrer per enviar-te'les... Ara que ja hem superat els 10 kms interminables, podem pujar la distància, no??

Anabel (Rayo i Nala)