dissabte, 4 d’octubre del 2008

El primer punt d'en Negrito en una pista d'agility

Aquest dissabte en Negrito i la mestressa s'han estrenat en una pista de competició, i ho han fet amb una pista a zero. Era una pista de jumper (salts i tubs de tota mena) i l'objectiu era acabar-la a zero per aconseguir un punt per a pujar de categoria en la competició de la Federació.
Hi ha hagut una petita escapada d'en Negrito, que temps enrera hagués estat del tot irrecuperable, que s'ha pogut salvar i continuar amb el recorregut. La mestressa ja es temia que Negrito deixés anar un pipí en aquell racó de la pista que tant li agrada, i el desqualifiquéssin per marranot. Però no ha estat així i de seguida ha tornat al recorregut.

Després, animats per l'éxit de la primera, han fet una altra pista. Però aquest cop la mestressa ha pecat de novata. Sense voler ha tocat un suport d'un salt amb el braç i ha caigut el pal. Quan en Negrito havia de fer aquell salt la mestressa no sabia ben bé què fer amb la barra a terra i ha decidit continuar, però ja totalment atabalada i desconcentrada. La mestressa ja corria massa separada dels obstacles i en Negrito s'ha passat un salt. En tornar-lo a fer ha tirat un pal. Després en Negrito ha continuat molt bé el recorregut però s'ha avançat massa a la mestressa i quan la mestressa l'ha cridat ho ha fet per darrera un obstacle i en Negrito l'ha saltat al revés.

El més important: s'ho han passat genial i han rebut el suport d'amics agilitistes que els han animat i aplaudit. Saber que fora la pista hi ha gent que està desitjant que tot et surti bé dóna molts ànims i fa que quan acabis te n'alegris també pels que et donen suport i creuen en tú.

Enllaç al video

6 comentaris:

Gemma ha dit...

NEGRITOOOOOOOOOOO ets un crack!!!!
Felicitats!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!! llastima que no ho hem pogut veure... :(

Anònim ha dit...

Molt bé!! I jo em vaig quedar amb la pancarta al cotxe per arribar tard...

Anabel (Rayo i Nala)

Esther ha dit...

Felicitats! Sou tot un exemple de treball, superació, i sobretot de saber gaudir de l'agility. Es veu que en Negrito va passar-s'ho molt bé fent la pista, i això és el més important ;)

Quan podrem veure el video de l'Anna i en Jaco?

Susana ha dit...

Muchas felicidades Montse, el trabajo tan duro que has hecho al final se ha visto recompensado. Moltes felicitats a tots dos.

Melito ha dit...

Ey si el noi ens sortira tot un crak d'atleta arf arf,moltissimes felicitats!!!!!!!!!!!