dissabte, 18 d’octubre del 2008

En Xis

Aquest vespre hem fet un llarg passeig aprofitant que havia deixat de ploure. Per treure'ns la mandra de tot el dia tancats a casa la mestressa i en Marc ens han fet còrrer una estona. Però còrrer, còrrer, eh!! Hem tornat a casa tots cinc corrents pel carrer, semblavem bojos!! I com que jo tinc la mania d'anar lladrant mentre corro, imagineu-vos l'estampa. Patètic!! Doncs hem arribat a casa assedegats i amb una gana!! Però en Negrito s'ha quedat sense sopar.
I ara, segurament us estareu fent dues preguntes:
- Perquè en Negrito no ha sopat?
- A què ve el títol del post?
Tranquils, que ara us ho explico tot: Aquesta tarda la mestressa ha berenat asseguda a taula. Quan ha marxat de la cuina s'hi ha oblidat una cunya de formatge. I en Negrito, espavilat, famèlic i àgil com és, s'ha enfilat i ha robat el formatge per cruspir-se'l. I no és la primera vegada que ho fa. Pocs dies després d'haver arribat a casa ja ho havia fet amb el formatge de bola.
La mestressa, enfadada (enfadadíssima!!) li ha prés el formatge de la boca i tot rondinant ha dit que si fos ara a en Negrito el bategaria com a "Xis" (no sé si s'escriu així, però així sona), que vol dir formatge en anglès.
Imagineu-vos la cara que ha posat en Negrito quan la mestressa li ha prés el formatge de la boca. La mateixa cara que ha posat quan en tornar del passeig només hi ha hagut pinso al plat d'en Donald i al meu. Apa!! Ja li està bé!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres! Avui deu ser el Dia del gos lladregot!! Nosaltres hem marxat de compres i quan hem tornat en Jaco s'havia acabat el que quedava de xoriço i de formatge, per sort no era gaire quantitat, però la seva ració de sopar també es veurà reduïda...

Anna_Jaco

Anònim ha dit...

Doncs la Nala el divendres li va treure la sípia a en David...

Anabel (Rayo i Nala)

Esther ha dit...

Jajajaja! La Gaïa no és tan lladregota, i l'Eliot encara menys, però també n'han fet de les seves, i sinó pergunteu-li a en Marc, que l'últim dia li va voler donar un tros de "tranchete" a la Gaïa com a premi i la dolentota se li va cruspir tot el que quedava de "tranchete" jajaja!
Però igualment el nom de Xis m'agrada per en Negrito, li fa. Ara, llavors a cada estornut es pensarà que el cridem el pobre!