dijous, 23 d’octubre del 2008

Cacones

Sincerament, si jo hagués de collir les cacones dels meus amos, ho faria amb els ulls i el nas tapats. Quin fàstic i quina angunia!
Però la mestressa, no només les recull, sinó que se les mira i remira. I què voleu que us digui, a mi em talla molt que em mirin mentre faig les meves feines! No sé pas què hi busca aquesta beneita. Segurament, però, espera trobar rastre dels extres que ens dóna l’amo, per així poder esbroncar-lo tinguent proves del delicte.
Parlant d’extres (shhhhhh! no li digueu a la mestressa): ahir l’amo ens va donar un tastet de la seva fideuà amb calamars. Bonísima!

7 comentaris:

Esther ha dit...

Jajaja! Això d'inspeccionar les cacones ho fem la majoria d'amos responsables, i sí que és una mica fastigós, però ho fem perquè ens preocupem per vosaltres, i com que no sabeu parlar per dir-nos on us fa mal, hem d'investigar el vostre comportament i funcionament fisiològic. I per molt que diguis que et fa fàstic, estic segura que si ho haguessiu de fer per nosaltres, ho faríeu i de bon grat. Al cap i la fi, sou vosaltres qui enlloc de fer-vos dos petons us ensumeu el cul.... jeje

Susana ha dit...

¡Qué gracioso eres Nervi!jejeje, la verdad es que a veces Selva se me queda mirando y yo creo que está pensando lo mismo que tú.

Anònim ha dit...

Si, ens miren com dient "Fastigosos"... Però així jo vaig descobrir que la Nala s'havia menjat un tros de fulletó d'ERC...

Anabel (Rayo i Nala)

laura "la mama de la vivi" ha dit...

jajajaja, caram amb la Nala, no savia que l'interesses tant la politica, de fet hi ha per "cagarsi" ji ji ji.
Eps, Nervi, pensa que recollir les caques també té un altre cantó positiu, i es que a l'hivern, ens escalfa la mà quan la agafem, ei que aixó no ho havies pensat???? ;)

montse ha dit...

Ostres la Nala! Ja en feia cara de ser d'esquerres la noia. Vigila però que no se't torni activista política, que això d'amagar-se els fulletons al cul em sona molt a propaganda clanestina, jejejejeje!!!

Anònim ha dit...

Jajajajajajajaja.... La meva cara era un mapa, primer inspeccionant que era allò groc, i quan vaig poder deduïr que era i després jo sola riguent, amb dos gossos i una bossa amb caques...

Anabel (Rayo i Nala)

Anònim ha dit...

Nervi: Si va sobrar fideuà és perquè l'amo no la fa tan bona com l'avi Joan i posso als nanos com a testimonis.

Si Nervi, Negrito i Donald voleu acompanyar a Pau i Marc a casa la iaia podeu fer-ho ja que per sopar l'avi ja té el sofregit fet i les gambes preparades. Només caldrà preparar l'all-i-oli. Mmmmmm.
(No li dieu res a la mestressa)

I és que Sant Narcís només és un cop a l'any.

Com a condicions indispensables:
Aribar cagats, pixats, dutxats, respallats i amb el ferm propòsit de no rossegar coixins ni cortines.

VISCA SANT NARCIS

l'avi Joan