dimecres, 30 de gener del 2008

Amor de xinxilla

Les xinxilles són monogàmiques, és a dir, formen una parella estable per a tota la vida. En Pipo i l'Espavilada ja eren una parella de fet, fruit de la qual va nèixer la Xinxi. Però en Pelut era vidu, havia perdut la seva parella, i ara estava sol i no sabíem si acceptaria una altra femella prop seu, ni com li aniria els canvis d'aires després d'haver enviudat i canviat de casa.
Doncs, m'alegra molt comunicar-vos que, després d'uns quants estires i arronses inicials, en Pelut i la Xinxi han formalitzat la seva relació, són una parella enamorada que dorm abraçada en un racó de la seva gàbia i comparteixen jocs i moixaines, tal com han fet des de sempre en Pipo i l'Espavilada. Visca els nuvis!
A més, cada dia les deixen còrrer a totes quatre per una habitació i és divertidíssim veure-les saltar, còrrer i amagar-se en els llocs més estrets. Són animals fascinants aquestes xinxilles, de debó!

2 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Eps, jo les veig iguals, i com saveu quina es quina?, a veure si us fareu un liu i les canviareu de parella ? :(

Anònim ha dit...

hola, soc la laura, volia posar-me en contacte amb vosaltres per saber dels petits, però he perdut el numero, no el trobo per enlloc, Laura