divendres, 6 de febrer del 2009

L'Eva Nasarre de l'agility

La mestressa, conscient de la seva falta d'agilitat i coordinació a la pista (i a la vida en general), s'ha posat mans a l'obra per a intentar solucionar-ho i està fent classes d'aeròbic. Com que sembla que, apart d'alguna prova puntual, el ritme de competició no començarà fins el mes de setembre, espera poder estar en plena forma per aquelles dates. Tremoleu agilitistes!!! Si la mestressa aconsegueix seguir el ritme d'en Negrito a la pista, seran la bomba, jajajajaja!! (perdó! aquest riure se m'ha escapat)
I d'on vé lo de l'Eva Nasarre? Doncs que alguns graciosets amb excés de confiança, ja han batejat la mestressa com l'Eva Nasarre de l'agility. No us en fotreu, és capaç de sortir a pista amb escalfadors de color rosa!!

6 comentaris:

Esther ha dit...

Jajajaj, no en tinc cap dubte que la mestressa és capaç de sortir a pista amb escalfadors roses, jeje. Però tampoc tinc cap dubte que aocnseguirà de sobres seguir el ritme d'en Negrito, així que ja podem tremolar tots!

Anabel ha dit...

Jo no tremolo perquè en Rayito és mini... (Sí sóc així de xula, jijijiji)
Però segur que aquestes classes l'ajuden molt, potser tots hauriem de fer un pensament i posar-nos escalfadors!!

montse ha dit...

Sense recochineo, eh!! Aquest diumenge porto jo la pista pensada, així que no deixaré sortir ningú a fer-la fins que no hagueu escalfat abans. Apa!!

Melito ha dit...

Aixi es fa Montse,tu digues que s'enfotin el que vulguin pero el cuerpaso que s'et posarà será l'enveja de tots ale ;)!.
Llepadetes family!!

Su ha dit...

Ei Monset, tu ni cas. Jo també penso que em falta "fondo" quan li haig de cridar a la Denali a metres de distància per davant meu l'obstacle que ha de fer... Tot un repte per a la meva autoestima...

laura "la mama de la vivi" ha dit...

a la mama fixa que li falta "fondo" més aviat està fondona, pero aixó dels escalfadors roses, jo no m'ho perdo, jajajaja.

llepades ¡¡¡