dimecres, 4 de febrer del 2009

La bellesa de la Shyla a debat

Els Arrossegossos, apart de compartir diumenges amb els seus gossos fent activitats com excursions o agility, també mantenen el contacte durant la setmana. Gràcies a aquest invent de l'e-mail, fan plans, comenten videos o bé enceten debats que omplen les bústies de mails amb opinions ben diverses.

Aquesta setmana han estat parlant d'una entrevista que va aparèixer feta a quatre agilitistes d'alt nivell i amb punts de vista ben diferents sobre aquest esport i la seva relació amb els gossos.

L'altra debat es va centrar en les exposicions de bellesa, ja que havien convidat a una persona a presentar la seva gossa a una d'aquestes monogràfiques canines, i dubtava si fer-ho o no. Després de parlar-ne, aquesta persona va enviar la seva decisió, molt ben argumentada, i molt del gust de la mestressa. Per aixo, m'ha demanat que us la transcrigui, per què se sent molt orgullosa de l'amor que té la seva amiga per la seva gossa i perquè prioritza el què seria la opinió del seu gos sobre la seva pròpia.

Mentre passejava a les gosses he pensat que no portaré a la Shyla a competir a bellesa per raons que he caigut al parlar amb vosaltres:

1.La shyla no s'ho passa bé.
2.S'estressa
3.Ha d'anar amb una corretja fina i comportar-se durant la competició
4.No ha de correr, ha de trotar
5.No ha de fer el seu ni trucs ni res, simplement s'ha d'estar quieta
6.Ha d'anar ben "emperifollada" i neta
7.He de mirar de que no trepitxi fang ni res que l'embruti
8.Ha de donar la talla "en bellesa" al ring
9.Els seus companys no poden jugar amb ella pq es despentinen.
10.És una avorriment

I el que he pensat jo referent a aquestes coses:

1. Si no s'ho passa bé és com si un gos a la pista d'agility no estigués motivat!! Això va en contra del que he dit sempre.
2. S'estressa només perquè jo vull que fagi allò, no penso en ella.
3. La Shyla comportar-se?? és el que menys li agrada!!! Ole a estirar de la corretja per entrar a la pista d'agility!
4. No ha de correr??????? Com es menja això??
5. La Shyla estar-se quieta és el que més odia!!
6. La shyla emperifollada i neta? JA JA JA
7. Q no s'empleni de fang?? Però si és el que més desitja!!!!!!!!!!!!
8. Això sí que ho pot fer jojo però ella prefereix guanyar per la seva inteligència!!
9. Quins companys sosos que no se'ls hi pot arrancar troços de pèl.
10. La shyla no es por avorrir!!!!!!! Això NHPP (No Ho Puc Permetre!)”

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si és que quan una gossa és preciosa no cal anar als llocs perquè et confirmin el que creus jeje. Si tu ho creus i ja està, això és el que importa no?

Oi Nervi que la vostra mestressa us veu els més guapos del món? Doncs això és el que importa!!

Shyla la Princesa, Kira la Reina i Mar l'esclava jeje.

Anabel ha dit...

La veritat és que aquests concursos també són una mica tontos, si ets una persona normal que disfruta del seu gos, no de la raça i el que pot treure d'ella. A més com diu l'esclava, quan una gossa és preciosa, ho és a tot arreu i sempre!! No cal que s'ho diguin uns jutges... Jo no porto el meu Rayito antipatic perquè guanyariem segur...

Esther ha dit...

Jo penso que no s'haurien de dir concursos de bellesa, sino concursos de raça. Allà escullen el gos que més compleix amb les característiques definides per a la raça, però la bellesa més gran de cada gos es troba en els seus "amos" (jo prefereixo dir-ne companys humans), ja que no hi haurà mai que els vegi tan macus com ho fan ells ;)

Anònim ha dit...

Doncs nosaltres inscriurem la Denaleta a l'exposició canina de Girona, per participar en la categoria de cadells... I la veritat és que estem engrescats. Per què? doncs segurament perquè no "competim" sinó que "compartim" una experiència més amb la nostra gossa. Serà l'únic cop que podrem fer-ho, perquè com que no té pedigree, ara cola a cadells però a d'altres categories no colarà... ni falta que fa... Tenim milers d'altres coses per fer amb ella, propostes no en falten, però ja que fan una cosa d'aquestes a prop de casa i podem, hi anirem...

Però si, estic d'acord amb vosaltres. Si han de patir... No, res de res...

Kippel ha dit...

es evident pq no porto a la Shanti a cap concurs de bellesa... tothom sap que es la mes guapa del mon ;)