dimarts, 9 de desembre del 2008

Estic bojament enamorat

Doncs sí, sí senyors, estic enamorat!! Ja fa temps que la conec, però ahir el nostre amor es va fer públic. Jo sempre havia pensat que a ella li agradava més en Negrito, perquè és una noia esbojarrada, a la que li agrada molt còrrer, i a més, per tamany, queda millor amb en Negrito. Però no senyors, ella m'estima a mi!!
Potser a l'hora de jugar prefereix fer-ho amb en Negrito, però els moments íntims, aquells que mantenen de veritat les parelles, els té reservats per a mi. I ahir va quedar més que demostrat.
Matí festiu i un munt de gossos en un pla amb una pista d'agility. Aquest cop van passar per la pista ni més ni menys que disset gossos, entre els de la nostra colla i els de els espontanis que van anar apareixent. Tot just és la segona vegada que anem a Canet, però ja sembla que ens esperin (com a mínim el Sr. Alcalde, que tot just passats cinc minuts des que vam arribar, ja va aparèixer amb el seu gos Nin disposat a practicar una mica el tub). Hi va haver moments en que es va aplegar més gent allí que en algunes proves oficials d'agility.
Hi ha un munt de fotografies d'aquest matí gràcies a la fins ara desconeguda obsessió de la Mercè per fer fotografies (quasi 500 fotografies en poques hores!!!). Però per a mi, la més important és aquesta, la que reflexa el seu amor por mi:


Jo reclús dins el meu transportí i ella al meu costat, xiuxiuejant-me coses maques. Mmmmmmm!!! Que maca és l'Ausa.
I qui vulgui veure més fotos ..... que se'n vagi a altres blogs que segur que en van plens!!

3 comentaris:

Esther ha dit...

És una història d'amor preciosa Nervi. Però digue-li a la mestressa que no em puc creure que de 474 fotos no s'hagi volgut mullar i posar-ne alguna més. Serà bitxo, es vol estalviar feina! Doncs ja li pots dir que no penso posar cap foto al meu blog d'ella i en Negrito, jiji!

Anabel ha dit...

Home, pobre mestressa, si és que segur que no té fotos on triar... ;p

Unknown ha dit...

Molt be Nervi. Estic molt content per tu. Que podré jugar amb els cadellets??