dimarts, 9 de desembre del 2008

El petit heroi xilè

A Xile hi ha més de 47.000 gossos que viuen abandonats i molts d'ells acabaran els seus dies agonitzant a la vora d'una carretera després d'haver estat atropellats. En un país on ni la legislació ni els seus mandataris són capaços de fer res al respecte, "el petit heroi" arriscant la seva vida tracta de salvar a un dels seus companys que ha estat atropellat a l'autopista.

Aquest gos sense nom, la proesa del qual va ser gravada per una càmara de tràfic, ha aconseguit que la seva gesta hagi estat coneguda per milions de persones. Molta gent s'ha interessat en adoptar-lo, però se'n necessita molta més per a deixar els carrers sense gossos destinats a una mort segura. I no cal un gest tant heroic per a fer-ho, per a nosaltres és molt més fàcil.



Veure video des de Youtube

6 comentaris:

Anabel ha dit...

Dins del propi drama, és un acte preciós.

Esther ha dit...

Bufff, m'ha posat els pèls de punta!

Anònim ha dit...

Pobrecitos, con este gesto se nos tendria que caer la cara al suelo, ellos que muchas personas dicen que no tienen sentimientos, aqui se demuestran lo ignorantes que són, hay muchos animales mejores que muchas personas, para muestra un botón. a ver si aprendemos de ellos, y los cuidamos tal y como se merecen. són seres vivos, y muy especiales. RESPETO POR TODAS LAS VIDAS

Unknown ha dit...

ARF!! no el coneixia però, amb el vostre permís el poso al meu blog. Jo també ser el que és ser abandonat!

Una llepadeta.

Melito ha dit...

Puf,a la mama i a mi s'ens ha fet un nus a la gola veient aquest menut salvant al seu amic....

Anònim ha dit...

Vaig veure el video sencer (de com atropellen al pobre animal i el rescat següent) al noticiari de la 1 i vaig quedar molt impressionada. Ara tornant-lo a veure encara em sorprenc més, sobre tot amb la manera en què arrossega al seu company... ho fa amb les potes de davant i no amb la boca (que és l'eina que més fan servir els gossos). És estrany. És colpidor.