dijous, 28 d’agost del 2008

Sentiments contradictoris

La Jane ha aconseguit el millor destí per a un gos que està en una protectora: ha estat adoptada. Aquesta setmana viatjarà cap a Madrid, amb la seva nova mestressa. També han estat adoptats cinc gossos més aquesta setmana en el Bú Bup Park: la Troia, en Kamut, en Lalo, la Maia i en Ruff. Bravo!!. És la història que es va repetint: marxen sis gossos que deixen espai a altres que van entrant, esperant aquest millor destí.

La Jane va robar el cor de la mestressa només conèixer-la i ara la notícia de la seva adopció li ha causat una tormenta de sentiments contradictoris. El primer ha estat d'una gran alegria (l'adopció és la millor notícia), però també està tristoia de perdre-li la pista. A la mestressa li hagués agradat molt poder-la dur a casa i fer agility amb ella (té grans condicions per a practicar-lo). Però no era possible.

Ara queda el consol que la Jane tindrà una família humana que de ben segur li donarà tot allò que reclamava al refugi quan movia no només la cua, sinó el cos i l'ànima sencera, quan veia un humà que se li apropava. Trobarem a falta aquest gest quan anem al refugi, però ara tens algú a qui fer-li cada dia i que et podrà respondre sempre amb una carícia.

Jane: gràcies per haver compartit amb la mestressa i en Marc aquelles estones d'agility tan especials al refugi. Agility en estat pur, com a entreteniment i diversió. Atenció innata i generosa cap als humans.

Família humana de la Jane: us desitgem una feliç i llarga convivència amb aquesta gosseta que s'endú amb ella un bocí del nostre cor.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé que en aquestes èpoques de l'any hi hagi gent disposada a adoptar. Si l'han vingut a conèixer des de Madrid segur que estarà molt ben cuidada. també me'n alegro molt pels altres sobretot pen Ruff i aquella mirada de bon nen que té...

Que siguin super feliços i sobretot que puguin descobrir que és ser un gos que té família.


Anna_Jaco

Melito ha dit...

Hola Montse,soc la mama del Dark ^^!
T'entenc perfectament aquesta barreja de sentiments que tens,ja que a mi em va passar moltes vegades.Quant comences sent voluntaria a un refugi,amb el pas dels dies hi ha nens (jo els hi dic carinyosament aixi)que te'ls acabes fent molt teus (ja sigui per el seu caracter porug,per la seva simpatia,per les seves cualitats o perque et desperten la mes gran de les tendreses) i quant arribes un dia i et diuen que l'han adoptat et quedes puf! la meva nena o el meu nen ja han trobat una llar ole!, i al moment plores de la inmensa alegria que per fi ha arribat algú que s'ha fixat en ell/a pero no pots evitar sentir una gran pena perque no el tornaras a veure (a mi em passava cada dos per tres,jo soc força sentimentalona i els arribava a agafar molt de carinyo,em fotia uns tips de plorar...).
Pero pensa que per fi la Jane gaudira d'una casa i de persones que segur se la estimaran moltissim ;).I tambe et dic (ja que he notat que ets molt sensible com la menda :P)que amb tot aquest afecte que portes dins segur que,un dia tornaras a trobar una altre Jane i te la estimaras tant com aquesta i et tornaras a sentir molt plena ;).
Una abraçada molt forta guapa,ets una caña i tant de bo hi hagues mes gent com tu als refugis,donant tant per els animals.

montse ha dit...

Anna, segur que la dutxa col.lectiva de l'altra dia va contribuïr a que els seus adoptants els veiéssin més macos. Al menys el meu home em va trobar molt maca quan vaig arribar a casa ben enfangada i fent olor de gos moll, jejejeje!!!!
Dark, què més voldria jo que ser la "caña" que tú dius. La meva és una petita aportació que, sortosament, es suma a les aportacions de molts més voluntaris. I sí, sóc una sensibilona, però què hi farem!!!! Ja fa molts anys que ho provo, però no tinc remei.

Esther ha dit...

Hola bonica! Vols una bona notícia? Els adoptants de la Jane estan buscant un club a Madrid on poder practicar l'agility amb ella!!!!
Potser la tindràs lluny, però has deixat una gran marca al seu cor, i li has canviat la vida a millor, ja que el que va començar per a ella com un joc al Bu Bup, s'ha convertit en el seu entreniment diari amb la seva nova família. És per estar-ne ben orgullosa!

Esther ha dit...

Ei! m'agrada molt el canvi de look que li has donat al blog (blau també m'agradava, eh!), sobretot amb la foto principal. Té res a veure amb el canvi de look d'en Donald? jiji

Melito ha dit...

quina foto més xula de capçalera!!!
Ens agrada molt el nou look del blog,felicitats guau guau!

montse ha dit...

Doncs amb el final de les vacances un ha de fer canvis a la seva vida per motivar-se. I en Donald, que se'ns ha tornat presumit, ara exigeix un mínim de qualitat al blog per sortir-hi.
A que no sabeu què tenen els "arreplegats" davant per estar tan ben posats i no mirant a càmara?
Premi a qui ho endevini: una subscripció gratuïta al blog dels arreplegats!!!

Melito ha dit...

Segur que es menjar jejejejeje!

Esther ha dit...

Jo crec que ho sé: fetge bullit, jiji! A que si?

montse ha dit...

Jajajajajaja!!! Jo m'hi peto!!!

Esther ha dit...

No és mejar? No fotis que estan mirant la tele? jejeje
Si fos al parc, et diria que potser tenen a la Gaïa en zel davant seu, peò essent a casa, no trobo més opcions que veure la tele (quan surt un gos la Gaïa posa la mateixa cara) o bé que hi hagi un bitxo aturat (altre cas en què Gaïa es concentra). Vaaaa, no et facis de rogar i digue'ns què és!!!!

Melito ha dit...

Em sembla que ja ho se jeje!
La Montse els ha ensenyat l'últim número de la revista "gossetes amb banyador" i per aixo estan tant quiets jijiijiji trapelles!
Una altre opció es que la Montse els hagi hipnotitzat a tots tres jajajajaja!.
Abraçades jeje!

montse ha dit...

jajajaja!!! Calent, calent!! Dark, amb lo de les "gossetes amb banyador" és la que t'hi has acostat més (pel banyador, no per les gossetes).

Esther ha dit...

No seràs que els estaves ensenyant les corretges per anar a passejar? Ens tens ben intrigats...

Melito ha dit...

Pot ser que els ensenyessis una pilota inflable per la platja????

montse ha dit...

Vinga, us ho diré: En Marc amb biquini, jejejeje! Un biquini amb formatge i pernil dolç calentet i amb una oloreta, mmmmmmm!!

Melito ha dit...

Ehhhhhhhhhh que jo el primer que vaig dir era menjar!
Val,no vaig especificar,pero......aceptamos barco como animal acuatico? jajajajajaja,una forta abraçada family ;)!

Anònim ha dit...

Quin riure...

A veure si anem renovant, eh?? Que ens hem tornat mandrosos després de les vacances!!

Anabel i el seu zoo ambulant.