dilluns, 24 de març del 2008

Sortida campestre

Aquesta tarda hem tornat a disfrutar del solet i hem fet una petita sortida. Hem anat al bosc i després a còrrer pels camps (és divertidíssim, però quedes rebentat!). Aquí una petita seqüència de les nostres corredisses enmig de l'herba:




I com que els nens s'ha apoderat una estona de la càmara, aprofito per posar-vos unes fotos de la mestressa amb nosaltres, que ella sempre és la reportera i no surt mai a les fotos.















Mira que és mona la mestressa (pssst! m'ho està dictant, és que la tinc al costat)

Doncs res, que ens alegrem que els dies es vagin allargant (ho heu notat, no?) perquè aquest tipus de passeig que ara només podem fer els caps de setmana, quan el dia s'allarga PODEM FER-LOS CADA TARDA, IUPI!!!!!

3 comentaris:

Marta ha dit...

Nervi felicita a la mestressa pel ser aniversari de part de tota la familia! Petons d'alguns i llepadetes dels altres

Melito ha dit...

Holaaaa bon día,primer de tot sembleu una familia meravellosa :)!
Bé,em presento jeje,jo també sóc un arreplegat per la meva estimada marona que em va treure de la gossera de barcelona ja fa cosa d'uns 3 anys,i que després d'un temps,vaig aterrissar a la que ara es la meva nova familia i casa,que comparteixo amb una mixeta la mar d'entremaliada jeje.
La mama m'ha dir que ha estat mirant el vostre blog,i que ha vist dos noms que coneix desde fa molt temps,que son la Belén i el Xavi (dues persones fántastiques,paraules d'ella eh? i amb les que va compartir voluntariat a la gossera de bcn durant força temps).
Doncs aixó,us convidu si us voleu passar per el meu raconet i la mama em diu que li dongue records i una pila de petons per el Xavi i la Belén.
Arf arf,llepadetes i ronronejos nostres i fins un altre!

Melito ha dit...

La marona es diu Marta jejeje i crec que la Belen s'en recordará de mi,ella em va batejar com Watson...