dimarts, 11 de març del 2008

Anuncis classificats

Aquests anuncis són reals, copiats d'alguns portals a Internet:

"REGALO HEMBRA BULLDOG FRANCES
. regalo mi perra porque depues de parir se quedo debil y mi perro le hizo daño en la columna, ya esta totalmente recuperada pero no puede estar con mas perros ni volver a quedarse preñada, es muy buena y me gustaria encontrarle alguien responsable" (Explotador!! Un altre que volia fer negoci amb la parelleta de bulldogs)

"REGALO BOXER CON PEDIGRI
. tiene dos mese es precioso atigrado agresivo con otro perros enseñado a peleas no tiene ninguna cikatriz y si se le dice kieto ni se mueve adiestrado lo kito pork mi madre no kiere perros y mi ermano le tiene alerjia a los perros 696701452 mi movil" (Us imagineu aquesta paio? Jo sí!. No el qualifico per no dir paraules majors)

"VENDO YORKSHIRES
. vendo preciosa camada de yorkis buen pedigree color negro y fuego entrego vacunados desparasitados y con toda su documentacion, mas inf. 954131291 o 661006044. se acercan las comuniones de los niños seria un regalo estupendo son ositos de peluche." (Aquesta joguina potser no arriba al primer canvi de piles)

"REGALO BULLDOG INGLES
. hola regalo ami machito con 10 meses porque voi atener un bebe i no puedo estar por el pido seriedad por favor solo atiendo telefono" (Si el bulldog té deu mesos, ella ja estava embarassada o pensava quedar-s'hi quan el va adquirir, no?)

"Puedes comprar tu cachorro de CHIHUAHUA desde solo 12€/mes**Sujeto a aprobación por parte de la entidad financiera." (Només falta posar-los a l'aparador d'un "Todo a Cien")

"Regalo galga de 2 años de edad por no poder atender.Si no encuentro a nadie, tendre q entregarla en algun centro.Esta en Aldeanueva de Barbarrolla (Toledo).No se la ha enseñado a cazar, pero tiene buena pinta para cria." (Si no la fas servir per caçar, sempre en pots fer algún duro fent-la criar)

"Cambiaria ordenador portátil Fujitsu Siemens ultraligero con solo 13", P IV, 90 gigas, grabadora cd/dvd, wifi..muy completo y facil de transportar por ser ultraligero por yorkshire miniatura hembra color plata.Preferiblemente Galicia para poder hacer el cambio en mano y poder ver la perra y probar el portatil." (No voldria dir que volia quedar per provar el gos i veure el portàtil?)

"Cambio sillon de masaje totalmente nuevo por loro Yaco de 4-5 años de edad." (A partir d'ara només vol massatges a les orelles)

També podeu trobar un munt de bulldogs inglesos i francesos, chiuahues, yorkies, westies i bull terriers que els seus amos ofereixen per a criar i poder fer algún caleró amb la seva mascota. D'aquí a poc temps veurem les protectores plenes d'exemplars d'aquestes races.

Prefereixo no opinar públicament (no m'agrada dir paraules malsonants davant els altres). Ja us imagineu la meva opinió, no?

3 comentaris:

Laura ha dit...

I això , només és una ínfima part de les barbaritats que es poden fer amb els animls. No canviaria a la meva Mona per res del món!! i mira que a vegades sembla que ella ho vulgui, perquè es fa pipí sobre el meu o el seu llit, es menja la carn empanada que tenia feta per dinar, etc...

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Dons jo si que vaig a dir el que penso encara que sento que ofendrà les vostres orelles.
Aquesta gent que fà negoci, o ensinistra per matar, o simplement els abandonan, son uns FILLS DE SA MARE, PERO D'UNA MARE, QUE NO HA ENSENYAT NI RESPECTE NI ESTIMA NI EDUCACIÓ, perque ho sento molt, pero si una mare permet determinades coses dels seus fills encara que ja no estiguin al sostre amb ells, es que es tan culpable ella com el pare, per no haber ensenyat respecte i estima.
Ahhh i una altre cosa, "anem bé sirerè, si el jovent escriu com el que es desfar del seu gos agresiu, a mes a mes de IMBECIL, a sobre es un INCULTE.

Ja tà, ja m'he desfogat.

Anònim ha dit...

Muy buenos, enhorabuena por el blog