dimecres, 16 de gener del 2008

Està fet!

Sí senyors. Aviat serem encara més a casa. Ens introduïm en el meravellós món de les xinxilles. Dic xinxilles, sí, en plural. La mestressa ha trobat una noia que havia de donar les seves tres xinxilles en adopció i han parlat. Aquesta noia li ha demanat que si us plau es quedés amb totes tres, que estaria molt tranquila de saber que les seves xinxilles estan juntes i en una bona casa, li ha ofert de donar-li la seva gàbia per poder instal.lar-les millor, i fet! Ara només falta anar a buscar-les a Palafolls, que és on viuen aquestes criaturetes.
Conclusió: L'amo no és un sant, és santíssim! Tot i que s'ha mostrat molt sorprès per la proposta de fer una triple adopció, ho ha acceptat amb molt bon humor. Només ha demanat una cosa: Compte a partir d'ara de quin animal us enamoreu que aviat hauré de buscar-me llit fora de casa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Però, saps què? Encara tindràs una gàbia buida!

Anabel (Rayito)

montse ha dit...

Mira la punyetera! Doncs no, no em quedarà cap gàbia lliure, perquè penso fer una mica de bricolatge i juntar les dues gàbies i així tindran més espai, que tinc entès que són animalons molt saltarins.

Anònim ha dit...

Caram, a aquest ritme podreu acabar muntant el "Minizoo dels animals domèstics de Sant Gregori", que a més d'aportar ingressos per tant de pinso variat que debeu comprar, pot fer concienciar molta gent! :D

Ah, i volem fotos de les xinxilles eh!

Anònim ha dit...

Doncs si son tan saltaris ja saps que has de fer...monta una pista de jumping!!!jijijiji
(Nana)