dimarts, 15 de gener del 2008

Ens ajudeu a adoptar un altre animalet?

M'explico: Ahir en Marc va anar-se'n a dormir plorant, enrabiat perquè la gent maltracta i abandona els animals (aquest noi ho passarà malament!). I tot perquè s'havia dedicat a llegir històries d'animals abandonats a Internet. La mare li explicava que havia d'estar content, que feien el què podien, que tots els animals de casa eren adoptats i que els estaven donant una bona segona oportunitat. Però a casa hi ha una gàbia buida i en Marc ha decidit que encara pot haver-hi un altre animalet a casa.
Així que, comptant amb el vist-i-plau de tota la familia, estem a la recerca d'un nou animalet, tipus cobaia o xinxilla, que pugui ocupar la gàbia buida i un altre trosset del cor d'aquesta família.
He pensat que, entre els que em llegiu, potser hi ha algú que en sap d'algún. Si és així, feu-m'ho saber, que li donarem una alegria al meu petit amo proteccionista.
Per cert, Laura (mama de la Vivi), hem trobat en adopció unes ratetes domèstiques, com la teva. No és un hàmster gegant el què tens, sinó una rata domèstica, un animal extraordinariament dòcil i intel.ligent. La llàstima és que tenen una esperança de vida molt curta (1 ó 2 anys) i per això la mestressa no vol adoptar-ne cap, per estalviar-li a en Marc el disgust de perdre massa aviat una mascota per vella.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA MONTSE, SOC LAURA DE MIL ANUNCIOS, TRUCA'M SIUSPLAU PER LES CHINCHIS I LES COBAYETES! EL MEU NUMERO :650821326 - 937657825, COM MES AVANS MILLOR