dissabte, 12 de gener del 2008

Començament de curs i un retrobament especial.

Doncs sí, avui en Donald ha començat el curs d'Obediència Bàsica al Club d'Agility. En Marc està molt il.lusionat i, tot i que a mi m'han retirat de l'agility, també he volgut anar-hi, per veure com anava tot. Quan he vist que preparàven la bossa de premis, les corretges i els clickers, jo ja m'he plantat al costat de la porta, no fos cas que s'oblidéssin de mi.

Hi ha molts gossos nous al curs, entre ells un de molt especial: en Dogui. És un gosset color canyella, d'uns set mesos, que havia estat company d'en Donald en el Refugi Bu Bup Park. Però què dic company? Havien compartit llit i tot! En Dogui i en Donald vivíen a la mateixa gàbia del refugi i ara que tots dos han estat adoptats, s'han retrobat.

Una altra novetat és la Nala, una gosseta que ha passat a formar part de la família d'en Rayete, preciosa ella. La Nala ha vingut des d'Andalusia i, casualment, va viatjar cap a la seva nova llar el mateix dia que en Roy, el nostre conillet. I és clar, la seva nova familia està molt contenta i orgullosa.

Després del descans de nadal, que ha fet que alguns gossos no es veiéssim des de feia un mes, hi ha cadells que han fet una gran estirada i estan enormes. Altres no han tornat a venir, i no sé si ho faran. El que no canvia, però, és el bon ambient i bon rotllo que es viu en aquest club. Més que un club, de vegades, sembla una família adoptiva. Una gran família. Perquè arribis rient o plorant, sempre en surts de bon humor. Que per molts anys ho podem disfrutar i compartir!

4 comentaris:

Byron y Xinver ha dit...

Esperamos que lo pases muy muy bien en el agility, es chulo.

Gemma ha dit...

Quina enveja!!!! Jo hi anava (Gordi) però ho vaig haver de deixar :((

Anònim ha dit...

Mirad aqui mi caso.

http://www.lapinada.blogspot.com

Saludos,

Pedro Medina

Anònim ha dit...

Sí que és guapa, sí, la Nala...

;-p

Anabel (Rayito)